RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

Norwegian 3 gange om ugen til Dubai

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Norwegian opruster på selskabets rute til Dubai. Hele vinteren vil det norske lavprisselskab flyve tre gange om ugen fra København til De Forenede Arabiske Emirater.

Man kunne ellers tro, at Emirates ville tage sig af alle de, som gerne ville fra Danmark til Dubai, men tilsyneladende er der plads til flere operatører i markedet. Sidste vinter fløj Norwegian én gang om ugen til Dubai, men i år kommer der tre ugentlige afgange.

Mens en god del af Emirates’ passagerer skal videre til andre rejsemål i Afrika, Mellemøsten, Australien eller Asien, så stopper Norwegians kunder typisk rejsen i Dubai.

”Vi vil gerne gøre det lettere for vintertrætte danskere, der længes efter sandstrande, krystalklart vand og høje temperaturer, at komme af sted til sydens sol. Derfor er vi glade for at kunne lancere tre ugentlige afgange til både Dubai og Madeira med vores nye, og derfor mere miljøvenlige fly,” siger Andreas Hjørnholm, kommunikationschef i Norwegian i Danmark.

Samtidig med at Norwegian øger på Dubai, lancerer selskabet også tre ugentlige flyvnigner til Funchal på Madeira i vinterperioden. Samtidig kommer flere flyvninger på ti andre destinationer i årets vinterprogram, hvilket drejer sig om Las Palmas, Tenerife, Alicante og Malaga i Spanien, Palma på Mallorca, Nice i Frankrig, Krakow i Polen, Tel Aviv i Israel samt Budapest i Ungarn.

Derudover fortsætter de tre sommerruter fra København til Lanarca på Cypern, Athen og Catania i Italien også ind i dette års vinterperiode.