Nu kommer ENDNU en rute til Jordan

Af Kenneth Karskov
Først åbnede Norwegian en rute til hovedstaden Amman i Jordan, så kom Royal Jordanian med en rute til samme destination, og nu annoncerer Norwegian så en rute til den jordanske badeby Aqaba. “Aqaba er en spændende udvidelse af vores Jordan-operation med masser af potentiale#, siger kommerciel direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl, og fortsætteR: ”Det er glædeligt, at vi allerede nu er i stand til at udvide vores operationer til Jordan kort tid efter den positive modtagelse af vores rute til Amman”. Den nye rute til Aqaba i det sydlige Jordan åbner 1. november 2018, men Norwegian vil blot flyve dertol en gang om ugen dertil, nemlig hver torsdag. Billetpriserne starter ved 799 kroner for en enkeltbillet med håndbagage. ”Jordan har kæmpepotentiale som turistdestination. Klimaet er godt, der er masser af fantastiske, uopdagede seværdigheder, og så tager flyveturen kun omkring fem timer fra København, fortæller Thomas Ramdahl. Fra Aqaba er det muligt at arrangerer ture til Wadi Rum, som er en ørkenoplevelse i særklasse med sit karakteristiske røde sand og smukke klippeformationer. Klippebyen Petra er også indenfor rækkevidde, og sidst men ikke mindst er det muligt at kombinere badebyen Aqaba med hovedstaden Amman og lave en rundrejse i Jordan. Med den nye rute når Københavns Lufthavn op på 41 direkte ruter til destinationer udenfor Europa, og det glæder Peter Krogsgaard, der er kommerciel direktør i Københavns Lufthavn: “Vi har i dag et stort rutekort i Europa og vi arbejder målrettet på at udvide antallet af destinationer udenfor Europa, så danskerne let kan komme ud til resten af verden både på ferie og forretning. Derfor er vi utrolig glade for, at Norwegian har valgt at lægge en rute til Akaba fra CPH”, siger Peter Krogsgaard.


Posted

in

by