RSS

BREAKING NEWS

Ekstra fly over jul og nytår

Af Kenneth Karskov // Emirates indsætter ekstrafly for at hamle op med efterspørgslen fra solhungrende danskere, der vil til Asien over jul og nytår. For mens en stor del af nationen har travlt med at tilberede and og lave risalamande, så er der nogle som …

Nu kan du flyve til Beirut året rundt

Af Kenneth Karskov // Middle East Airlines forlænger sommerruten fra København til Beirut, så flyvningerne fortsætter hele vinteren med. Planen var ellers at lukke ruten ned i de kolde vintermåneder, men Middle East Airlines - ofte kaldet "MEA" - har fået blo…

Finnair lancerer helt ny Premium Economy

Af Kenneth Karskov // Finnair vil introducere en helt ny kabineklasse på selskabets langdistancefly. Fra slutningen af næste år, vil passagererne på de finske fly kunne sætte sig til rette i en separat Premium Economy kabine, som bliver en mellemting mellem E…

  • 1
  • 2
  • 3

Nu kommer ENDNU en rute til Jordan

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Først åbnede Norwegian en rute til hovedstaden Amman i Jordan, så kom Royal Jordanian med en rute til samme destination, og nu annoncerer Norwegian så en rute til den jordanske badeby Aqaba.

“Aqaba er en spændende udvidelse af vores Jordan-operation med masser af potentiale#, siger kommerciel direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl, og fortsætteR: ”Det er glædeligt, at vi allerede nu er i stand til at udvide vores operationer til Jordan kort tid efter den positive modtagelse af vores rute til Amman”.

Den nye rute til Aqaba i det sydlige Jordan åbner 1. november 2018, men Norwegian vil blot flyve dertol en gang om ugen dertil, nemlig hver torsdag. Billetpriserne starter ved 799 kroner for en enkeltbillet med håndbagage.

”Jordan har kæmpepotentiale som turistdestination. Klimaet er godt, der er masser af fantastiske, uopdagede seværdigheder, og så tager flyveturen kun omkring fem timer fra København, fortæller Thomas Ramdahl.

Fra Aqaba er det muligt at arrangerer ture til Wadi Rum, som er en ørkenoplevelse i særklasse med sit karakteristiske røde sand og smukke klippeformationer. Klippebyen Petra er også indenfor rækkevidde, og sidst men ikke mindst er det muligt at kombinere badebyen Aqaba med hovedstaden Amman og lave en rundrejse i Jordan.

Med den nye rute når Københavns Lufthavn op på 41 direkte ruter til destinationer udenfor Europa, og det glæder Peter Krogsgaard, der er kommerciel direktør i Københavns Lufthavn:

“Vi har i dag et stort rutekort i Europa og vi arbejder målrettet på at udvide antallet af destinationer udenfor Europa, så danskerne let kan komme ud til resten af verden både på ferie og forretning. Derfor er vi utrolig glade for, at Norwegian har valgt at lægge en rute til Akaba fra CPH”, siger Peter Krogsgaard.