RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

Norwegian lancerer ny destination i Thailand

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Norwegian lancerer endnu en destination i Thailand. I forvejen flyver det norske lavprisselskab mellem København og Bangkok, og nu lancerer nordmændene også en direkte rute til badebyen Krabi.

Det sker fra slutningen af oktober, når det første Norwegian letter fra Skandinavien med kurs mod Krabi, der ligger 800 km syd for Bangkok. Norwegian vil flyve seks gange om ugen til Krabi, heraf vil to af de ugentlige flyvninger have direkte afgang fra København.

“Der er meget stor interesse blandt skandinaver for at rejse til Thailand. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde yderligere en thailandsk destination. Med Krabi får vores rejsende nu endnu bedre valgmuligheder og kan for eksempel vælge at flyve til Bangkok på udrejsen og hjem via Krabi for at kombinere storby med strandliv,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Norwegian kommer dermed op på 15 ugentlige afgange mellem Skandinavien og Thailand i vinterhalvåret. Norwegians tanke er, at Krabi-ruten flyver i vinterhalvåret, hvor turisterne strømmer til Thailand, og så stopper igen med udgangen af marts næste år.

Mens selve Krabi by ikke har det store at byde på, så lokker den nærliggende badeby Ao Nang turister til i hobetal. Denne thailandske stranddestination har i flere årtier været populær blandt skandinaviske turister.

De nye direkte ruter til Krabi erstatter de tidligere udmeldte øgninger til Bangkok. Det indebærer, at Norwegian i løbet af vinteren vil have ni direkte afgange til Bangkom om ugen og seks direkte afgange til Krabi om ugen fra København, Oslo og Stockholm

Norwegians rute mellem København og Bangkok har én ugentlig afgang i sommerhalvåret og og to ugentlige afgange fra og med d. 27. oktober 2018.