Norwegian lancerer ny destination i Thailand

Af Kenneth Karskov

Norwegian lancerer endnu en destination i Thailand. I forvejen flyver det norske lavprisselskab mellem København og Bangkok, og nu lancerer nordmændene også en direkte rute til badebyen Krabi.

Det sker fra slutningen af oktober, når det første Norwegian letter fra Skandinavien med kurs mod Krabi, der ligger 800 km syd for Bangkok. Norwegian vil flyve seks gange om ugen til Krabi, heraf vil to af de ugentlige flyvninger have direkte afgang fra København.

“Der er meget stor interesse blandt skandinaver for at rejse til Thailand. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde yderligere en thailandsk destination. Med Krabi får vores rejsende nu endnu bedre valgmuligheder og kan for eksempel vælge at flyve til Bangkok på udrejsen og hjem via Krabi for at kombinere storby med strandliv,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Norwegian kommer dermed op på 15 ugentlige afgange mellem Skandinavien og Thailand i vinterhalvåret. Norwegians tanke er, at Krabi-ruten flyver i vinterhalvåret, hvor turisterne strømmer til Thailand, og så stopper igen med udgangen af marts næste år.

Mens selve Krabi by ikke har det store at byde på, så lokker den nærliggende badeby Ao Nang turister til i hobetal. Denne thailandske stranddestination har i flere årtier været populær blandt skandinaviske turister.

De nye direkte ruter til Krabi erstatter de tidligere udmeldte øgninger til Bangkok. Det indebærer, at Norwegian i løbet af vinteren vil have ni direkte afgange til Bangkom om ugen og seks direkte afgange til Krabi om ugen fra København, Oslo og Stockholm

Norwegians rute mellem København og Bangkok har én ugentlig afgang i sommerhalvåret og og to ugentlige afgange fra og med d. 27. oktober 2018.