RSS

BREAKING NEWS

Flere fly-anmeldelser: 5 nye - og én klassiker du SKAL se

Af Kenneth Karskov // Nye flyanmeldelser kommer løbende til her på Flybranchen.dk, og arkivet med test af luftens produkter vokser hele tiden. På den måde kan du kigge med og se, hvad du kan forvente dig af flyveturen, inden du bestiller en billet med det påg…

1 million amerikanere flyver til København

Af Kenneth Karskov // Antallet af amerikanere i Københavns lufthavn er fordoblet på syv år. Flere direkte ruter og mange flere afgange over Atlanten har givet en betydelig vækst i antallet af amerikanske flyrejsende i København, viser en ny opgørelse fra Købe…

Air India fejrer 1 år i København

Af Kenneth Karskov // Det indiske flyselskab Air India fejrede sin 1 års fødselsdag i Danmark ved et stort arrangement i Odd Fellow Palæet i København. Blandt de mange hundrede inviterede var diplomater, erhvervsfolk, rejsebranche og presse. Fra scenen i O…

  • 1
  • 2
  • 3

Så er Billunds nye Warszawa-rute i luften

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Det polske medlem af Star Alliance, LOT Polish Airlines, har i dag taget hul på selskabets nyeste rute: Billund til Warszawa.

Den nye rute til Polens hovedstad giver flere muligheder for jyske ferierejsende, der gerne vil starte rejsen i Billund. De får nu flere valgmuligheder når turen går til Polen, Centraleuropa, Asien eller USA. Polske LOT har et rutenet med 100 destinationer og oversøisk åbner det for gode forbindelser til bl.a. Los Angeles, Chicago og New York i USA samt Seoul, Beijing og Singapore i Asien via selskabets hjemmelufthavn i Warszawa.

LOTs nye rute mellem Billund og Warszawa bliver også budt hjerteligt velkommen af de vestdanske virksomheder, der har interesser og selskaber i nogle af Danmarks største eksportmarkeder.

“Flere direkte flyruter til Central- og Østeuropa fra Billund Airport er en gevinst for dansk erhvervsliv. Virksomhederne får nemmere ved at komme til deres produktion, datterselskaber, kunder og samarbejdspartnere på en række store og vigtige eksportmarkeder”, siger Niels Milling, der er underdirektør i Dansk Erhverv.

LOT Polish Airlines flyver fra i dag 12 gange ugentligt mellem Billund og Warszawa (foto: Henrik Meisel / Billund Lufthavn)

LOT Polish Airlines flyver to gange dagligt mellem Billund og Warszawa i hverdagene med både en morgen- og aftenafgang, hvilket giver optimale forbindelser til LOTs andre destinationer. Ruten vil blive fløjet med en Embraer 170/175 og tagee 1 timer og 40 minutter.

“Ruten bliver fløjet to gange daglig i hverdagene og en gang om dagen i weekenden Forretningsrejsende er tænkt ind i planlægningen af tiderne. Det betyder at, der er meget korte ventetider i Warszawa hvis man skal rejse videre til andre europæiske, amerikanske eller asiatiske destinationer, siger Jesper Klausholm, der er marketingchef i BillundAirport

På den første flyvning til Billund havde LOT fyldt flyet med polske børn, der var inviteret en tur til Legoland. Disse børn er en del af Wings-programmet hos hjælpeorganisationen Caritas, der igennem dette program hjælper børn fra landet og mindre byer i Polen til at opnå succes skolen på trods af en svær start i livet.

Børnene var også med til den traditionelle ceremoni i lufthavnen, hvor Danmarks Ambassadør i Polen Ole Egberg Mikkelsen, Chargé d’affaires ved Polens Ambassade i Danmark Arthur Soroko samt Pressechef i LOT Adrian Kubicki klipper snoren og erklærer ruten for åben.

Åbningen af den nye rute mellem Billund og Warszawa blev fejret med kage til alle (foto: Henrik Meisel / Billund Lufthavn)