RSS

BREAKING NEWS

Flere fly-anmeldelser: 5 nye - og én klassiker du SKAL se

Af Kenneth Karskov // Nye flyanmeldelser kommer løbende til her på Flybranchen.dk, og arkivet med test af luftens produkter vokser hele tiden. På den måde kan du kigge med og se, hvad du kan forvente dig af flyveturen, inden du bestiller en billet med det påg…

1 million amerikanere flyver til København

Af Kenneth Karskov // Antallet af amerikanere i Københavns lufthavn er fordoblet på syv år. Flere direkte ruter og mange flere afgange over Atlanten har givet en betydelig vækst i antallet af amerikanske flyrejsende i København, viser en ny opgørelse fra Købe…

Air India fejrer 1 år i København

Af Kenneth Karskov // Det indiske flyselskab Air India fejrede sin 1 års fødselsdag i Danmark ved et stort arrangement i Odd Fellow Palæet i København. Blandt de mange hundrede inviterede var diplomater, erhvervsfolk, rejsebranche og presse. Fra scenen i O…

  • 1
  • 2
  • 3

Flyselskab højt på bæredygtigheds-indeks

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Hver år bliver 3.000 af verdens største og mest betydningsfulde rangeret i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Her er flyselskabet Air France-KLM vurderet som en af verdens mest bæredygtige virksomheder.

“Vi er stolte over, at vi for fjortende år i træk placeres i det øverste lag af Dow Jones Sustainability Index. Dette er et bevis på vores solide bæredygtighedsindsats, og vi slår vores position fast som et af verdens mest bæredygtige flyselskaber,” siger Paul Terstegge, Nordisk Chef hos Air France-KLM.

Indekset er udregnet på baggrund af en række økonomiske, sociale og miljømæssige faktorer, og i år er Air France – KLM det eneste europæiske flyselskab, der optræder på indekset.

Air France-KLM har et mål om at selskabet i 2020 skal have CO2-udslippet reduceret med 20% i forhold i 2011-udslippet, og på nuværende tidspukt er reduktionen på 17%. Der mangler således endnu et nøk før Air France – KLM er i hus med målsætningen, men der er også fortsat to år til at nå målet.

Biobrændstof, bæredygtige måltider og genplantning af regnskoven er blandt flyselskabets initiativer for at gøre flyvning grønnere.