Et af KLMs Embraer fly (foto: KLM / PR)

Flyselskab højt på bæredygtigheds-indeks

Af Kenneth Karskov
Hver år bliver 3.000 af verdens største og mest betydningsfulde rangeret i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Her er flyselskabet Air France-KLM vurderet som en af verdens mest bæredygtige virksomheder. “Vi er stolte over, at vi for fjortende år i træk placeres i det øverste lag af Dow Jones Sustainability Index. Dette er et bevis på vores solide bæredygtighedsindsats, og vi slår vores position fast som et af verdens mest bæredygtige flyselskaber,” siger Paul Terstegge, Nordisk Chef hos Air France-KLM. Indekset er udregnet på baggrund af en række økonomiske, sociale og miljømæssige faktorer, og i år er Air France – KLM det eneste europæiske flyselskab, der optræder på indekset. Air France-KLM har et mål om at selskabet i 2020 skal have CO2-udslippet reduceret med 20% i forhold i 2011-udslippet, og på nuværende tidspukt er reduktionen på 17%. Der mangler således endnu et nøk før Air France – KLM er i hus med målsætningen, men der er også fortsat to år til at nå målet. Biobrændstof, bæredygtige måltider og genplantning af regnskoven er blandt flyselskabets initiativer for at gøre flyvning grønnere.


Posted

in

by