RSS

BREAKING NEWS

Flere fly-anmeldelser: 5 nye - og én klassiker du SKAL se

Af Kenneth Karskov // Nye flyanmeldelser kommer løbende til her på Flybranchen.dk, og arkivet med test af luftens produkter vokser hele tiden. På den måde kan du kigge med og se, hvad du kan forvente dig af flyveturen, inden du bestiller en billet med det påg…

1 million amerikanere flyver til København

Af Kenneth Karskov // Antallet af amerikanere i Københavns lufthavn er fordoblet på syv år. Flere direkte ruter og mange flere afgange over Atlanten har givet en betydelig vækst i antallet af amerikanske flyrejsende i København, viser en ny opgørelse fra Købe…

Air India fejrer 1 år i København

Af Kenneth Karskov // Det indiske flyselskab Air India fejrede sin 1 års fødselsdag i Danmark ved et stort arrangement i Odd Fellow Palæet i København. Blandt de mange hundrede inviterede var diplomater, erhvervsfolk, rejsebranche og presse. Fra scenen i O…

  • 1
  • 2
  • 3

Forudsigelse: Fly- og hotelpriser vil stige i 2019

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Flybilletter og hotelovernatninger bliver ikke ved med at være så billige som i dag. Prisstigninger vil komme, og hele markedet vil blive mere uigennemskueligt, forudser det internationale erhvervsrejsebureau BCD Travel i en ny rapport.

”Priser på fly og hoteller verden over ser ud til at stige og faktisk stige mere end tidligere forudsagt. Olieprisen er på vej op, men vi oplever også en generelt bedre verdensøkonomi, som øger efterspørgslen på flyrejser,” siger Thomas Friis Rasmussen, Director Client Management Nordic, BCD Travel.

Hotelpriser på verdensplan vil stige med 1-3 % i 2019, og flyrejserne vil stige med 1-2 % på de fleste markeder, forudser rejsebureauet i en prognose.

Prisstigningerne på flybilletter gælder dog ikke i hele verden, så mens Latinamerika kan forvente et fald, og Afrika forbliver på det nuværende niveau, så må resten af verden indstille sig på dyrere billetter.

Hotelpriserne forventes at stige med 1-3 % på verdensplan, men de regionale udsving kan være meget større. Hvis man kigger på landeniveau kan man se, at et land som Indien kan se frem til prisstigninger på hotelovernatninger på hele 6-8%.

”Flyselskaber og hoteller fortsætter med at udvikle deres dynamiske prissætning, og det resulterer i, at gennemsigtighed i forhold til, hvad der er billigst hvornår, bliver langt sværere at overskue”, siger Thomas Friis Rasmussen, som anbefaler erhvervskunder at alliere sig med et erhvervsrejsebureau til at overskue markedet.

Alle detaljer omkring tallene findes i BCD Travel 2019 Industry Forecast. Den 66 sider lange prognose kan downloades her: www.bcdtravel.com/industry-forecast-2019-special/