RSS

God nyhed: Tiger-butikken tilbage i CPH

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Flying Tiger Copenhagen vender tilbage til Københavns Lufthavn. Det er tre år siden, at kæden sidste var i lufthavnen, og dengang var den et populært stop på vej ud til flyet, for her var det muligt at købe flaskevand og små snacks til priser et godt stykke under lufthavnens andre butikker.

Nu vender kæden med 950 butikker i 30 lande så tilbage til lufthavnen i Kastrup, og på fredag bliver dørene en ny og større Flying Tiger butik i Terminal 2.

“Det er vigtigt for os at kunne tilbyde de rejsende et bredt udvalg af butikker i lufthavnen, der varierer i priser og sortiment for at imødekomme forskellige budgetter og behov,” siger Peter Krogsgaard, der er kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

Ikke bare appelerer Flying Tiger til et prisbevidst publikum – som lufthavnen har en stadig større andel af, da antallet af lavprisruter stiger – men butikken falder godt ind i lufthavnens koncept med at præsentere de rejsende for flere “københavnerkoncepter”. Derfor kan man også se, at både Cock’s & Cows, Ricco’s kaffebar og Mikkeller er åbnet i lufthavnen.

Flying Tiger er kendt for mange skøre og skæve ting til små priser, men for de rejsende er her også en række relevante produkter, såsom hovedtelefoner, powerbanks, omslag til pas, tasker, bagagemærker, opladerkabler etc.

Historien om Flying Tiger Copenhagen begynder i 1988, da iværksætter Lennart Lajboschitz åbner en butik ved navn “Zebra” på Islands Brygge. Senere blev den omdøbt til “Tiger” og nu Flying Tiger Copenhagen.

Flere nyheder

Test: Austrians bedste kort er blevet en svaghed

Af Kenneth Karskov // Austrian Airlines er et af de små selskaber i den mægtige Lufthansa Group. Så lille at…

5-stjernet flyselskab fortolker smørrebrød og kyllingesteg

Af Kenneth Karskov // “Mormorkøkken med et nordisk touch” er overskriften på to nye retter som det fem-stjernede flyselskab Singapore Airlines…

Qsuite på København-ruten - se her hvilke afgange

Af Kenneth Karskov // Så kommer luftens ypperligste Business Class produkt endelig til København. Qatar Airways præsenterer de nye Qsuites på…

Test: Aldeles glimrende tur med Turkish Airlines

Af Per Heide, korrespondent for Flybranchen.dk Skribenten har tidligere arbejdet for British Airways, Emirates og Austrian Airlines, men aldrig for Turkish…

De rejsende er klimabekymrede, men vil ikke betale CO2-kompensation

Af Kenneth Karskov // Hold fast: 8 ud af 10 danskere mener, at flyvning udgør et miljøproblem. 40% siger tilmed, at…

Dødskamp slut: Flyselskab indstiller alle flyvninger

Af Kenneth Karskov // Det indiske flyselskab Jet Airways har indstillet alle flyvninger. Langsomt, men sikkert, er luften sivet ud af…