RSS

BREAKING NEWS

Flere fly-anmeldelser: 5 nye - og én klassiker du SKAL se

Af Kenneth Karskov // Nye flyanmeldelser kommer løbende til her på Flybranchen.dk, og arkivet med test af luftens produkter vokser hele tiden. På den måde kan du kigge med og se, hvad du kan forvente dig af flyveturen, inden du bestiller en billet med det påg…

1 million amerikanere flyver til København

Af Kenneth Karskov // Antallet af amerikanere i Københavns lufthavn er fordoblet på syv år. Flere direkte ruter og mange flere afgange over Atlanten har givet en betydelig vækst i antallet af amerikanske flyrejsende i København, viser en ny opgørelse fra Købe…

Air India fejrer 1 år i København

Af Kenneth Karskov // Det indiske flyselskab Air India fejrede sin 1 års fødselsdag i Danmark ved et stort arrangement i Odd Fellow Palæet i København. Blandt de mange hundrede inviterede var diplomater, erhvervsfolk, rejsebranche og presse. Fra scenen i O…

  • 1
  • 2
  • 3

God nyhed: Tiger-butikken tilbage i CPH

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Flying Tiger Copenhagen vender tilbage til Københavns Lufthavn. Det er tre år siden, at kæden sidste var i lufthavnen, og dengang var den et populært stop på vej ud til flyet, for her var det muligt at købe flaskevand og små snacks til priser et godt stykke under lufthavnens andre butikker.

Nu vender kæden med 950 butikker i 30 lande så tilbage til lufthavnen i Kastrup, og på fredag bliver dørene en ny og større Flying Tiger butik i Terminal 2.

“Det er vigtigt for os at kunne tilbyde de rejsende et bredt udvalg af butikker i lufthavnen, der varierer i priser og sortiment for at imødekomme forskellige budgetter og behov,” siger Peter Krogsgaard, der er kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

Ikke bare appelerer Flying Tiger til et prisbevidst publikum – som lufthavnen har en stadig større andel af, da antallet af lavprisruter stiger – men butikken falder godt ind i lufthavnens koncept med at præsentere de rejsende for flere “københavnerkoncepter”. Derfor kan man også se, at både Cock’s & Cows, Ricco’s kaffebar og Mikkeller er åbnet i lufthavnen.

Flying Tiger er kendt for mange skøre og skæve ting til små priser, men for de rejsende er her også en række relevante produkter, såsom hovedtelefoner, powerbanks, omslag til pas, tasker, bagagemærker, opladerkabler etc.

Historien om Flying Tiger Copenhagen begynder i 1988, da iværksætter Lennart Lajboschitz åbner en butik ved navn “Zebra” på Islands Brygge. Senere blev den omdøbt til “Tiger” og nu Flying Tiger Copenhagen.