RSS

BREAKING NEWS

Flere fly-anmeldelser: 5 nye - og én klassiker du SKAL se

Af Kenneth Karskov // Nye flyanmeldelser kommer løbende til her på Flybranchen.dk, og arkivet med test af luftens produkter vokser hele tiden. På den måde kan du kigge med og se, hvad du kan forvente dig af flyveturen, inden du bestiller en billet med det påg…

1 million amerikanere flyver til København

Af Kenneth Karskov // Antallet af amerikanere i Københavns lufthavn er fordoblet på syv år. Flere direkte ruter og mange flere afgange over Atlanten har givet en betydelig vækst i antallet af amerikanske flyrejsende i København, viser en ny opgørelse fra Købe…

Air India fejrer 1 år i København

Af Kenneth Karskov // Det indiske flyselskab Air India fejrede sin 1 års fødselsdag i Danmark ved et stort arrangement i Odd Fellow Palæet i København. Blandt de mange hundrede inviterede var diplomater, erhvervsfolk, rejsebranche og presse. Fra scenen i O…

  • 1
  • 2
  • 3

Icelandair lancerer øl, der smager bedst i luften

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Humle fra området, hvor flyene bliver bygget. Malt fra Europa. Brygget i Irland. Icelandair kommer hele verden rundt med flyselskabets øl “737 IPA”, der nu er tilgængelig på selskabets transatlantiske ruter.

Navnet på øllen skal ses i lyset af, at Icelandair i april udvidede flåden med splinternye Boeing 737 MAX 8 fly. Derfor har “737 IPA” øllen da også en alkoholprocent på præcis 7,37 og kommer i en specialdesignet dåse.

Samtidig har Icelandair lanceret “SKY” mineralvand, som er en islandsk kildevand, der serveres gratis under flyvningerne. Mad og alkohol skal der betales ekstra for på Icelandairs flyvninger, men vand er fortsat gratis.

Icelandair er ikke det eneste flyselskab, der har set et potentiale i øl. SAS har igennem flere år haft et samarbejde med det danske mikrobryggeri Mikkeller, som har resulteret i flere spændende øl, der kan nydes i 10.000 fods højde.

Lufthansa har i mange insisteret på at servere Warsteiner pilsner på rigtige glasflasker på de oversøiske flyvninger, mens Brussels Airlines har haft et udførligt drinks-kort med belgiske øl-specialiteter til selskabets Business Class passagerer.