Icelandair lancerer øl, der smager bedst i luften

Af Kenneth Karskov
Humle fra området, hvor flyene bliver bygget. Malt fra Europa. Brygget i Irland. Icelandair kommer hele verden rundt med flyselskabets øl “737 IPA”, der nu er tilgængelig på selskabets transatlantiske ruter. Navnet på øllen skal ses i lyset af, at Icelandair i april udvidede flåden med splinternye Boeing 737 MAX 8 fly. Derfor har “737 IPA” øllen da også en alkoholprocent på præcis 7,37 og kommer i en specialdesignet dåse. Samtidig har Icelandair lanceret “SKY” mineralvand, som er en islandsk kildevand, der serveres gratis under flyvningerne. Mad og alkohol skal der betales ekstra for på Icelandairs flyvninger, men vand er fortsat gratis. Icelandair er ikke det eneste flyselskab, der har set et potentiale i øl. SAS har igennem flere år haft et samarbejde med det danske mikrobryggeri Mikkeller, som har resulteret i flere spændende øl, der kan nydes i 10.000 fods højde. Lufthansa har i mange insisteret på at servere Warsteiner pilsner på rigtige glasflasker på de oversøiske flyvninger, mens Brussels Airlines har haft et udførligt drinks-kort med belgiske øl-specialiteter til selskabets Business Class passagerer.  


Posted

in

by