RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

KLM: Nordiske rejsende kræver bæredygtige rejser

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

De flyrejsende i Norden er meget klimabevidste og efterspørger bæredygtige flyrejser, fremgår det af KLMs årlige bæredygtighedsundersøgelse.

Det hollandske flyselskab har derfor taget hul på en oplysningskampagne, der skal øge bevidstheden om alle de initiativer, som er sat i søen for at mindske flyvningens negative miljøpåvirkning.

Opfattelsen hos KLM er, at kun få rejsende ved, hvordan flyselskaberne arbejder seriøst med at skabe en grønnere profil for flybranchen.

I en række korte film går flyselskabet bagom kulisserne i sit bæredygtighedsarbejde, for en ting er at flyve med mere miljøvenligt brændstof, men der er også en del at hente på at reducere vægten, f.eks. gennem lettere sæder på flyet.

Du kan se tre af de korte film herunder, og de tager under 60 sekunder hver, så det er ikke nogen uoverkommelig opgave at se dem til ende.

KLM er for 12. år i træk verdens mest bæredygtige flyselskab ifølge Dow Jones Sustainability Index. Hollænderne var de første i verden til at flyve kommercielle fly på biobrændstof.

 

Film: At flyve med biobrændstof – er det bæredygtigt?

Film: At spise i luften – er det bæredygtigt?

Film: Klimakompensation for flyrejser – er det bæredygtigt?