KLM: Nordiske rejsende kræver bæredygtige rejser

Af Kenneth Karskov
De flyrejsende i Norden er meget klimabevidste og efterspørger bæredygtige flyrejser, fremgår det af KLMs årlige bæredygtighedsundersøgelse. Det hollandske flyselskab har derfor taget hul på en oplysningskampagne, der skal øge bevidstheden om alle de initiativer, som er sat i søen for at mindske flyvningens negative miljøpåvirkning. Opfattelsen hos KLM er, at kun få rejsende ved, hvordan flyselskaberne arbejder seriøst med at skabe en grønnere profil for flybranchen. I en række korte film går flyselskabet bagom kulisserne i sit bæredygtighedsarbejde, for en ting er at flyve med mere miljøvenligt brændstof, men der er også en del at hente på at reducere vægten, f.eks. gennem lettere sæder på flyet. Du kan se tre af de korte film herunder, og de tager under 60 sekunder hver, så det er ikke nogen uoverkommelig opgave at se dem til ende. KLM er for 12. år i træk verdens mest bæredygtige flyselskab ifølge Dow Jones Sustainability Index. Hollænderne var de første i verden til at flyve kommercielle fly på biobrændstof.   Film: At flyve med biobrændstof – er det bæredygtigt? Film: At spise i luften – er det bæredygtigt? Film: Klimakompensation for flyrejser – er det bæredygtigt?  


Posted

in

by