RSS

KLM: Nordiske rejsende kræver bæredygtige rejser

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

De flyrejsende i Norden er meget klimabevidste og efterspørger bæredygtige flyrejser, fremgår det af KLMs årlige bæredygtighedsundersøgelse.

Det hollandske flyselskab har derfor taget hul på en oplysningskampagne, der skal øge bevidstheden om alle de initiativer, som er sat i søen for at mindske flyvningens negative miljøpåvirkning.

Opfattelsen hos KLM er, at kun få rejsende ved, hvordan flyselskaberne arbejder seriøst med at skabe en grønnere profil for flybranchen.

I en række korte film går flyselskabet bagom kulisserne i sit bæredygtighedsarbejde, for en ting er at flyve med mere miljøvenligt brændstof, men der er også en del at hente på at reducere vægten, f.eks. gennem lettere sæder på flyet.

Du kan se tre af de korte film herunder, og de tager under 60 sekunder hver, så det er ikke nogen uoverkommelig opgave at se dem til ende.

KLM er for 12. år i træk verdens mest bæredygtige flyselskab ifølge Dow Jones Sustainability Index. Hollænderne var de første i verden til at flyve kommercielle fly på biobrændstof.

 

Film: At flyve med biobrændstof – er det bæredygtigt?

Film: At spise i luften – er det bæredygtigt?

Film: Klimakompensation for flyrejser – er det bæredygtigt?

 

Flere nyheder

Er flyselskabernes "luksusmåltider" pengene værd?

Af Kenneth Karskov// Du skal ikke have fløjet mange gange, førend du levende kan forestille dig dette scenarie: Foran dig…

Billund Lufthavn på jagt efter vild rekord: Vil fordoble passagertallet

Af Kenneth Karskov // Billund lufthavn vil være endnu større og investerer mange hundrede millioner i nye bygninger og anlæg. Det…

Suite med egen dør: Her er British Airways' nye Business…

British Airways har løftet sløret for deres længe ventede nye Business Class. Og det er artige sager, som…

Lufthansa vokser: 10% flere rejsende fra Danmark

Lufthansa gruppen har godt fat i de flyrejsende fra Danmark. I løbet af 2018 steg trafikken med over 10% til…

Norwegian åbner ny dansk indenrigsrute

Af Kenneth Karskov // Norwegian åbner en ny dansk indenrigsrute, når det norske lavprisselskab kaster sig over ruten København-Billund. I forvejen…

Test: easyJet - skrabet, men fint

Af Kenneth Karskov // Flyselskab: easyJet Rute: Berlin Tegel til København Rutenummer: U2 5687 Klasse: Lavpris easyJet er et af Europas originale lavprisselskaber. Hvad der…