RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

Lavprisselskab med 16. destination i USA

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Det islandske lavprisflyselskab WOW air lancerer endnu et rejsemål i USA. Det sker fra d. 18. december 2017, når selskabet åbner en ny sæsonrute til Orlando i solskinsstaten Florida, hvilket bliver WOW airs 16. destination i Nordamerika.

Dermed kommer der endnu mere konkurrence på flybilletterne til det sydlige Florida, der bl.a. er kendt for Disney World, Kennedy Space Center og Universal Studios. Det er et turistområde der hvert år ser over 40 millioner besøgende.

“Orlando er en populær destination for skandinaver, da der er solskin og varme året rundt – og især i vinterhalvåret kigger danskerne mod rejsemål, hvor man kan boltre sig i poolen og få lidt ekstra D-vitamin fra solen,” siger Skuli Mogensen, stifter og ejer af WOW air.

“Vores første fly mod Orlando går på vingerne lige før jul, så vi håber, at vi kan gøre drømmen om en rejse i juleferien, der ikke sprænger budgettet, til virkelighed for mange danskere. Det er WOW airs ambition at gøre rejser over Atlanten bredt tilgængelige, fordi vi presser priserne, så alle kan være med”, fortæller han.

Ingen selskaber flyver direkte mellem Danmark og Orlando, så en tur hertil vil under alle omstændigheder kræver en mellemlanding. Tager du turen med WOW air via Island kan du holde transfertiden nede på på 2,5 timer på udrejsen samt 1 time og 45 minutter på turen hjem.

Første flyvning på Orlando finder sted den 18. december 2018, og herefter vil det islandske lavprisselskab sørge for tre ugentlige afgange indtil den tredje uge i april 2019. Den nye rute bliver introduceret til en pris på kr. 799,- for en enkeltbillet, men vær opmærksom på at denne pris ikke inkluderer hverken bagage eller håndbagage, som koster ekstra.

Læs også denne artikel: “10 ting du SKAL vide, inden du flyver WOW air”