RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

Milepæl for Norwegian: Billetsalget i Argentina er åben

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Norwegian har længe varmet op til selskabets invasionen i Argentina, og nu kommer opstarten i det sydamerikanske land endnu tættere på.

Norwegian har åbnet for billetsalget på selskabets nye argentinske indenrigsruter med datterselskabet “Norwegian Air Argentina”. Det bliver Norwegians Boeing 737-800-fly, der skal operere ruterne mellem Buenos Aires og Córdoba, Mendoza, Bariloche, Neuquén og Salta, og første flyvning i Argentina bliver den 16. oktober 2018.

“Det er en stor milepæl for os i Norwegian,” siger koncernchef Bjørn Kjos.
“Argentina har et enormt potentiale, og disse ruter er blot begyndelsen på vores planer i Sydamerika”.

Norwegian åbnede i februar i år en direkte rute til Argentinas hovedstad Buenos Aires fra London Gatwick med fire ugentlige afgange. Med de nye indenrigsruter vil selskabets passager også kunne nyde vindistrikterne i Mendoza og Salta, aktive ferier på ski i Neuquén, Bariloche og Mendoza og den imponerende natur ved Iguazú-vandfaldene.