Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov
Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i det turistland, som sidste år kunne lokke 623.000 danskere afsted på ferie. Nantes ligger ved udmundingen af Loire-floden i det vestlige Frankrig, ca. 50 kilometer fra Altlanterhavskysten. Byen er Frankrigs sjettestørste by og var i middelalderen hovedstaden i det uafhængige hertugdømme Bretagne, men i dag fremstår den både velhavende og indbydende med sit rige restaurations- og kulturliv “Vi er meget glade for, at Transavia France kommer til Københavns Lufthavn, og at de har valgt at åbne en direkte rute til netop Nantes. Det vestlige Frankrig er forholdsvist userviceret fra Skandinavien, og den nye rute bidrager derfor til at sikre endnu bedre forbindelse i Europa,” siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn. Transavia France flyver første gang til Nantes den 7. april 2019. Derefter vil selskabet to gange om ugen forbinde København med det vestlige Frankrig. Ikke blot er Nantes et besøg værd i sig selv, men byen kan også fungere som udgangspunkt for besøg i charmerende byer som Saumur, Tours og Amboise eller et kig ind i områdets mange skønne skønne chateauer. Den nye direkte rute til Nantes bliver Transavia Frances første rute til og fra København. Lavprisselskabet er, som navnet antyder, til det hollandske lavprisselskab Transavia. Begge dele er ejet af Air France – KLM.


Posted

in

by