RSS

BREAKING NEWS

Flere fly-anmeldelser: 5 nye - og én klassiker du SKAL se

Af Kenneth Karskov // Nye flyanmeldelser kommer løbende til her på Flybranchen.dk, og arkivet med test af luftens produkter vokser hele tiden. På den måde kan du kigge med og se, hvad du kan forvente dig af flyveturen, inden du bestiller en billet med det påg…

1 million amerikanere flyver til København

Af Kenneth Karskov // Antallet af amerikanere i Københavns lufthavn er fordoblet på syv år. Flere direkte ruter og mange flere afgange over Atlanten har givet en betydelig vækst i antallet af amerikanske flyrejsende i København, viser en ny opgørelse fra Købe…

Air India fejrer 1 år i København

Af Kenneth Karskov // Det indiske flyselskab Air India fejrede sin 1 års fødselsdag i Danmark ved et stort arrangement i Odd Fellow Palæet i København. Blandt de mange hundrede inviterede var diplomater, erhvervsfolk, rejsebranche og presse. Fra scenen i O…

  • 1
  • 2
  • 3

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i det turistland, som sidste år kunne lokke 623.000 danskere afsted på ferie.

Nantes ligger ved udmundingen af Loire-floden i det vestlige Frankrig, ca. 50 kilometer fra Altlanterhavskysten. Byen er Frankrigs sjettestørste by og var i middelalderen hovedstaden i det uafhængige hertugdømme Bretagne, men i dag fremstår den både velhavende og indbydende med sit rige restaurations- og kulturliv

“Vi er meget glade for, at Transavia France kommer til Københavns Lufthavn, og at de har valgt at åbne en direkte rute til netop Nantes. Det vestlige Frankrig er forholdsvist userviceret fra Skandinavien, og den nye rute bidrager derfor til at sikre endnu bedre forbindelse i Europa,” siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

Transavia France flyver første gang til Nantes den 7. april 2019. Derefter vil selskabet to gange om ugen forbinde København med det vestlige Frankrig.

Ikke blot er Nantes et besøg værd i sig selv, men byen kan også fungere som udgangspunkt for besøg i charmerende byer som Saumur, Tours og Amboise eller et kig ind i områdets mange skønne skønne chateauer.

Den nye direkte rute til Nantes bliver Transavia Frances første rute til og fra København. Lavprisselskabet er, som navnet antyder, til det hollandske lavprisselskab Transavia. Begge dele er ejet af Air France – KLM.