RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i det turistland, som sidste år kunne lokke 623.000 danskere afsted på ferie.

Nantes ligger ved udmundingen af Loire-floden i det vestlige Frankrig, ca. 50 kilometer fra Altlanterhavskysten. Byen er Frankrigs sjettestørste by og var i middelalderen hovedstaden i det uafhængige hertugdømme Bretagne, men i dag fremstår den både velhavende og indbydende med sit rige restaurations- og kulturliv

“Vi er meget glade for, at Transavia France kommer til Københavns Lufthavn, og at de har valgt at åbne en direkte rute til netop Nantes. Det vestlige Frankrig er forholdsvist userviceret fra Skandinavien, og den nye rute bidrager derfor til at sikre endnu bedre forbindelse i Europa,” siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

Transavia France flyver første gang til Nantes den 7. april 2019. Derefter vil selskabet to gange om ugen forbinde København med det vestlige Frankrig.

Ikke blot er Nantes et besøg værd i sig selv, men byen kan også fungere som udgangspunkt for besøg i charmerende byer som Saumur, Tours og Amboise eller et kig ind i områdets mange skønne skønne chateauer.

Den nye direkte rute til Nantes bliver Transavia Frances første rute til og fra København. Lavprisselskabet er, som navnet antyder, til det hollandske lavprisselskab Transavia. Begge dele er ejet af Air France – KLM.