Flere fly-anmeldelser: 5 nye – og én klassiker du SKAL se

Af Kenneth Karskov
Nye flyanmeldelser kommer løbende til her på Flybranchen.dk, og arkivet med test af luftens produkter vokser hele tiden. På den måde kan du kigge med og se, hvad du kan forvente dig af flyveturen, inden du bestiller en billet med det pågældende selskab. Denne gang kommer anmeldelserne kommer hele verden rundt – og på flere forskellige klasser. Her er både Kuwait Airways og Aeroflot, men også mere traditionelle selskaber som British Airways og Air France. Og så er det blevet tid til at finde en klassiker frem. Det er nu 15 år siden, at Concorden fløj sidste tur over Atlanten. Nu kan du genopleve rejsen fra New York til London i anmeldelsen af “Supersonic Class”.

Aeroflot

Aeroflot har de seneste år forsøgt at re-brande sig, og derved lægge afstand til fortidens støvede image med nedslidte fly og dårlig service. Det er lykkedes til fulde, og i dag har selskabet en af Europas yngste flåder – og oplevelsen ombord er slet ikke dårlig. Tag med på turen fra København til Moskva: www.flybranchen.dk/test-aeroflot-ryster-stoevet-af/

Kuwait Airways

Træd ombord på flyet hos selskabet, der ikke er sat i verden for at tjene penge. Som heller ikke er med i nogen alliance eller synes at have en ambition om at deltage i kapløbet blandt de arabiske selskaber om at levere luftens ypperligste produkt. Formålet med Kuwait Airways er noget helt andet, og historien om selskabet er ganske fascinerende. Tag med på turen fra Doha i Qatar til hovedstaden i Kuwait med Kuwait Airways: www.flybranchen.dk/test-kuwait-airways-paa-economy-class/

Air France

Er der ikke ligemeget hvem du flyver med, når det bare drejer sig om en kort tur til Paris? Det korte svar er: Ikke helt. Hvor stor kan forskellen egentlig er på en to timers flyvetur til Paris kan du se her. Tag med på turen fra København til Paris med Air France: www.flybranchen.dk/test-air-france-economy-class-til-paris/ [caption id="attachment_9960" align="alignnone" width="1024"] British Airways fly ved London Heathrow Terminal 5 (foto: Kenneth Karskov)[/caption]

British Airways

Mange selvudnævnte eksperter har udstedt en dødsdom over Business Class i Europa. For hvem har egentlig brug for ekstra luksus, mere komfort og et glas Champagne på en tur til London? Well, British Airways holder fast i, at der fortsat skal være en luksusklasse forrest i flyet. Tag med på ruten til London på “Club Europe”: www.flybranchen.dk/test-british-airways-business-class-til-london/

Brussels Airlines

For de fleste rejsende er drømmen at kunne skifte de trange kår på Economy Class ud med lidt mere plads uden at skulle sprænge banken. Brussels Airlines har et spændende bud på hvordan man opfylder dét behov, og løsningen hedder “Economy Privilege” Kig ind i luksusudgaven af økonomiklasse her: www.flybranchen.dk/test-brussels-airlines-economy-privilege/

Og en klassiker: Concorden

“Den ultimative flyveoplevelse!”. Sådan præsenterede British Airways i 2003 flagskibet, Concorden, som dengang tog hul på sine sidste ture over Atlanten. Kig indenfor i det elegante fly og læs om oplevelsen af at flyve fra New York til London på tre timer på Supersonic Class. Tag med Concorden fra New York til London: www.flybranchen.dk/test-british-airways-concorde-supersonic-class/ Herover: Sæderne på British Airways Concorde G-BOAG (foto: Kenneth Karskov)


Posted

in

by