RSS

BREAKING NEWS

Flere fly-anmeldelser: 5 nye - og én klassiker du SKAL se

Af Kenneth Karskov // Nye flyanmeldelser kommer løbende til her på Flybranchen.dk, og arkivet med test af luftens produkter vokser hele tiden. På den måde kan du kigge med og se, hvad du kan forvente dig af flyveturen, inden du bestiller en billet med det påg…

1 million amerikanere flyver til København

Af Kenneth Karskov // Antallet af amerikanere i Københavns lufthavn er fordoblet på syv år. Flere direkte ruter og mange flere afgange over Atlanten har givet en betydelig vækst i antallet af amerikanske flyrejsende i København, viser en ny opgørelse fra Købe…

Air India fejrer 1 år i København

Af Kenneth Karskov // Det indiske flyselskab Air India fejrede sin 1 års fødselsdag i Danmark ved et stort arrangement i Odd Fellow Palæet i København. Blandt de mange hundrede inviterede var diplomater, erhvervsfolk, rejsebranche og presse. Fra scenen i O…

  • 1
  • 2
  • 3

Norwegian tilbyder ekstra lave priser til Primera Air-passagerer

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Ovenpå flyselskabet Primera Airs konkurs tilbyder Norwegian såkaldte ”rescue fares” til de berørte passagerer. Der er tale om ekstraordinært lave billetpriser til passagerer, som sidder tilbage med en værdiløs billet til Primera Air.

Norwegian sænker billetpriserne med 50 procent eksklusiv skatter og afgifter, på rejser til og med 14. oktober (så længe der er ledige billetter).

Hvis du er ramt af Primera Airs konkurs er det dog vigtigt, at du først undersøger din mulighed for hjælp gennem Rejsegarantifonden.

Hvis du har booket en pakkerejse med Primera Air, vil dit rejsebureau eller Rejsegarantifonden sørge for at hjælpe dig.Du kan ikke ikke være sikker på, at Rejsegarantifonden refunderer dine udlæg, hvis du selv køber ny billet hjem, så ring til dem på tlf. +4538489345.

Har du kun har købt en flybillet, f.eks. direkte på flyselskabets hjemmeside eller hos et rejsebureau, så vil Rejsegarantifonden ikke dække hele dit tab. I visse tilfælde kan Rejsegarantifonden dække en del af dit tab, mens du i andre tilfælde skal kontakte din bank for at høre om muligheden for at få refunderet Primera Air billetten. Det kan dog kun komme på tale, hvis du har betalt med kreditkort, som Mastercard, og ikke med et debitkort, som Dankort.

Læs mere om Rejsegarantifondens regler og muligheder for at hjælpe ved konkurs her: www.rejsegarantifonden.dk/ved-konkurs/

Hvis du er Primera Air passagerer og ønsker at gøre brug af Norwegians “rescue fares” skal du kontakte Norwegians hotline på telefon +47 2101 6771 . Rejsedokumenter fra Norwegian og fra Primera Air skal medbringes på rejsen.

Rabatten gælder Primera Air-passagerer følgende ruter:

København (CPH) – Malaga (AGP)
København (CPH) – Palma de Mallorca (PMI)
København (CPH) – Las Palmas (LPA)
København (CPH) – Chania (CHQ)
London (LGW) – New York (JFK)
Paris (ORY) – New York (EWR)
Paris (CDG) – New York (JFK)
Paris (CDG) – Boston (BOS)