RSS

Norwegian tilbyder ekstra lave priser til Primera Air-passagerer

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Ovenpå flyselskabet Primera Airs konkurs tilbyder Norwegian såkaldte ”rescue fares” til de berørte passagerer. Der er tale om ekstraordinært lave billetpriser til passagerer, som sidder tilbage med en værdiløs billet til Primera Air.

Norwegian sænker billetpriserne med 50 procent eksklusiv skatter og afgifter, på rejser til og med 14. oktober (så længe der er ledige billetter).

Hvis du er ramt af Primera Airs konkurs er det dog vigtigt, at du først undersøger din mulighed for hjælp gennem Rejsegarantifonden.

Hvis du har booket en pakkerejse med Primera Air, vil dit rejsebureau eller Rejsegarantifonden sørge for at hjælpe dig.Du kan ikke ikke være sikker på, at Rejsegarantifonden refunderer dine udlæg, hvis du selv køber ny billet hjem, så ring til dem på tlf. +4538489345.

Har du kun har købt en flybillet, f.eks. direkte på flyselskabets hjemmeside eller hos et rejsebureau, så vil Rejsegarantifonden ikke dække hele dit tab. I visse tilfælde kan Rejsegarantifonden dække en del af dit tab, mens du i andre tilfælde skal kontakte din bank for at høre om muligheden for at få refunderet Primera Air billetten. Det kan dog kun komme på tale, hvis du har betalt med kreditkort, som Mastercard, og ikke med et debitkort, som Dankort.

Læs mere om Rejsegarantifondens regler og muligheder for at hjælpe ved konkurs her: www.rejsegarantifonden.dk/ved-konkurs/

Hvis du er Primera Air passagerer og ønsker at gøre brug af Norwegians “rescue fares” skal du kontakte Norwegians hotline på telefon +47 2101 6771 . Rejsedokumenter fra Norwegian og fra Primera Air skal medbringes på rejsen.

Rabatten gælder Primera Air-passagerer følgende ruter:

København (CPH) – Malaga (AGP)
København (CPH) – Palma de Mallorca (PMI)
København (CPH) – Las Palmas (LPA)
København (CPH) – Chania (CHQ)
London (LGW) – New York (JFK)
Paris (ORY) – New York (EWR)
Paris (CDG) – New York (JFK)
Paris (CDG) – Boston (BOS)

Flere nyheder

Test: MEA var et stort og vigtigt flyselskab. Engang.

Flyselskab: Middle East Airlines (MEA)Klasse: Economy ClassRute: ME210 Paris (CDG) - Beirut (BEY)Flytype: Airbus A330-200 (reg: OD-MED)Flyvetid: 3 timer 57…

Gider du heller ikke mellemlandinger?

Af Kenneth Karskov // Tilsyneladende gider vi ikke mellemlandinger, når vi skal til Thailand. Det viser en undersøgelse lavet af Yougov…

Test: Lufthansa Premium Economy - farvel til ubehaget ved en…

Af Kenneth Karskov // Jeg sætter mig ned i sæde 24G. Ahh, det er helt rart, for her er masser af…

CPH har fået nyt lavprisselskab

Af Kenneth Karskov // LEVEL er navnet på Københavns Lufthavns nyeste gæst. Seks gange om ugen vil et fly fra dette…

Kig indenfor: Er dette luftens mest eksotiske fugl?

Af Kenneth Karskov// 21 timer og 50 minutter. Så lang tid tager det at flyve til Fransk Polynesien i det…

Nu er Aarhus-Manchester ruten i luften

Af Kenneth Karskov // Fra og med i dag kan østjyderne flyve direkte til Manchester tre gange om ugen.…