RSS

Rio de Janeiro bliver ny Norwegian destination

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Rio de Janeiro i Brasilien bliver ny Norwegian destination fra 31. marts 2019. Ruten vil afgå fra London Gatwick, men med gode forbindelser fra København, og det norske lavprisselskab vil flyve til Brasilien fire gange om ugen.

“Rio de Janeiro har været en efterspurgt rute, som vi har stor tiltro til. Det er derfor med glæde, at vi lancerer vores første rute til Brasilien,” siger Norwegians koncernchef, Bjørn Kjos.

Fra Brasiliansk side er der også stor begejstring at spore. Her er det især udsigten til flere turister, som glæder landets turistminister.

“Norwegians opstart i Brasilien vil få stor betydning for turismen i landet. Flere billetter til en rimelig pris er afgørende for at øge antallet af tilrejsende, skabe nye arbejdspladser og styrke den brasilianske økonomi,” siger Brasiliens turistminister, Vinicius Lummertz.

Brasilien er ikke det første sydamerikanske land, der har fået glæde af en oversøisk Norwegian rute. I forvejen flyver det norske lavprisselskab til Buenos Aires i Argentina, og her har nordmændene etableret en base, hvor der flyves indenrigs til seks destinationer i Argentina.

Ruten mellem London Gatwick og Buenos Aires får i øvrigt også et løft. Norwegian øger fire fire ugentlige til en daglig flyvning mellem England og Argentina fra d. 3. december 2018.

Norwegians første oversøiske flyvning var i 2013 mellem Oslo og New York. I mellemtiden er selskabets oversøiske netværk vokset til 60 interkontinentale ruter.

Flere nyheder

Test: Austrians bedste kort er blevet en svaghed

Af Kenneth Karskov // Austrian Airlines er et af de små selskaber i den mægtige Lufthansa Group. Så lille at…

5-stjernet flyselskab fortolker smørrebrød og kyllingesteg

Af Kenneth Karskov // “Mormorkøkken med et nordisk touch” er overskriften på to nye retter som det fem-stjernede flyselskab Singapore Airlines…

Qsuite på København-ruten - se her hvilke afgange

Af Kenneth Karskov // Så kommer luftens ypperligste Business Class produkt endelig til København. Qatar Airways præsenterer de nye Qsuites på…

Test: Aldeles glimrende tur med Turkish Airlines

Af Per Heide, korrespondent for Flybranchen.dk Skribenten har tidligere arbejdet for British Airways, Emirates og Austrian Airlines, men aldrig for Turkish…

De rejsende er klimabekymrede, men vil ikke betale CO2-kompensation

Af Kenneth Karskov // Hold fast: 8 ud af 10 danskere mener, at flyvning udgør et miljøproblem. 40% siger tilmed, at…

Dødskamp slut: Flyselskab indstiller alle flyvninger

Af Kenneth Karskov // Det indiske flyselskab Jet Airways har indstillet alle flyvninger. Langsomt, men sikkert, er luften sivet ud af…