Ny SAS-rute: Direkte fra Aarhus til Manchester

Af Kenneth Karskov
Aarhus lufthavn har haft et rekordår i 2018, og nu kan lufthavnen i samarbejde med flyselskabet SAS løfte sløret for endnu en udenrigsrute. Denne gang går turen fra Danmarks næststørste by til Manchester. ”Det er en fornøjelse at sende året på hæld med nyheden om endnu en rute. Manchester har været stærkt efterspurgt af både erhvervslivet og østjyderne, ligesom vi har oplevet stor vækst i turismestrømmen fra England til Aarhus. SAS har spillet en central rolle i lufthavnens udvikling med masser af nye destinationer, som tilsammen har udgjort en trampolin for væksten i 2018. Derfor kunne vi heller ikke ønske os en mere passende afslutning på året,” siger Peter Høgsberg, direktør i Aarhus Airport. SAS har i forvejen ti ruter fra Aarhus, og Manchester bliver således den 11. i rækken. Otte af ruterne er allerede i drift, mens de sidste tre, Rom, Faro og Manchester, åbner i 2019. “Ruten til Manchester er både interessant for erhvervslivet i Aarhus og for vores fritidskunder, som fx vil over og se fodbold, shoppe eller vil opleve området, som byder på gode naturoplevelser. Vi er oppe på 11 direkte ruter fra Aarhus nu, og i vores sommerprogram har vi flere nye destinationer som Faro og Rom, som man kan flyve til direkte fra Aarhus,” siger Lars Sandahl Sørensen, koncerndirektør i SAS. SAS vil betjene ruten til Manchester året rundt. Der vil være afgang hver mandag, onsdag og fredag. Flytypen bliver en Regional Jet med plads til 90 passagerer.


Posted

in

by