RSS

BREAKING NEWS

Klimabevidst? Du kan flyve hjem fra USA på biobrændstof

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Hvis du er klimabevidst og gerne vil flyve lidt grønnere, så giver flyselskabet KLM nu mulighed for at flyve hjem fra San Fransisco på biobrændstof. Biobrændstof er 2-3 gange så dyrt som almindeligt flybrændstof, og derfor er det en s…

Her er CPHs 10. direkte rute til Frankrig

Nyheder

Af Kenneth Karskov // København får sin tiende rute til Frankrig, når easyJet til foråret begynder at flyve direkte til Nantes. Dermed er Københavns Lufthavn vokset fra syv til ti franske ruter i løbet af blot to år. "Nantes er et utroligt spændende rejse…

Flyselskab i betalingsstandsning

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Brasiliens fjerdestørste flyselskab er kommet så meget i problemer, at selskabet er gået i betalingsstandsning. Det er Avianca Brasil, som ikke længere kan betale regningerne. De brasilianske regler gør, at selskabet kan fortsætte fly…

SAS løfter Eurobonus med to nye features

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Fremover kan du samle bonuspoint med familie og venner, når du opsparer i SAS Eurobonus programmet. Den nye feature hedder "Point sharing", og er den ene af to nyheder fra SAS. Den anden nyskabelse er et livsvarigt guldkort, kaldet "L…

CPHs nyeste Kina-rute er i luften

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Den nye flyforbindelse mellem København og Chengdu i Kina er officielt åbnet. Lufthavnen havde inviteret på fint besøg til åbningen af ruten, så det første fly kunne komme afsted på fornemmeste vis. Erhvervsminister Rasmus Jarlov var dog…

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Undersøgelse: Vi prioriterer komfort og kort rejsetid højest

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Singapore Airlines har bedt analyseinstituttet YouGov om at undersøge, hvad der er vigtigst for danske rejsende, når de skal vælge flyselskab. Og svaret er: Komfort på flyet og kortest mulig rejsetid.

Det giver god mening, men der mangler dog det allervigtigste parameter i undersøgelsen: Prisen.

Det normale mønster for flyrejsende er, at den altafgørende faktor for valg af flyselskab frem for er prisen på flybilletten. Markedet er drevet af en enorm prisfølsomhed, hvor selv beløb ned til 50 kroner kan rykke kunderne fra et selskab til et andet.

Hvis vi ser bort fra dette, så giver det til gengæld god mening af danske rejsende prioriterer som følger: God benplads og sædekvalitet (67 %), ingen eller korte mellemlandinger (57 %) og moderne fly (44 %).

”Danskernes valg og topprioriteter er ganske forståelige. Hvis man har f.eks. har 10 dages ferie, sætter man stor pris på at have en hel eller en halv dag mere på sin destination. Med korte mellemlandinger, eller direkte ruter, får man netop det,” siger Erwin Widjaja, General Manager for Singapore Airlines i Norden.

Budskabet i undersøgelsen matcher da også 100% det produkt som Singapore Airlines tilbyder. Selskabet er sjældent det billigste på markedet, men til gengæld tilbyder det altid en høj kvalitet. Singapore Airlines er i 2018 blevet kåret som Verdens Bedste Flyselskab både af Skytrax og af Tripadvisor.

”Vi tilbyder en af verdens mest moderne flyflåder, men det er klart, at de rejsende foretrækker at bruge ferietiden på selve destinationen. For os er det et vigtigt omdrejningspunkt, at kunne overraske vores rejsende positivt på flere af vores serviceparametre, som f.eks. ved at tilbyde et bredt udvalg af destinationer, servere lækre måltider og have høj service ombord. Ferien begynder allerede i flyet og det er vigtigt at vores kunder føler sig veltilpasse, godt underholdt og serviceret,” udtaler Singapore Airlines chefen.

Højsæsonen for Singapore Airlines er december, januar og februar, så den travle tid står for døren for flyselskabet. Danskerne flygter fra den mørke vintertid og fylder flyene til Asien i vintermånederne, og samtidig er januar og februar årets travleste måneder, hvad angår booking af rejser.

”Vi ser af og til store forskelle på ønskedestinationerne mellem de skandinaviske rejsende, men netop i denne undersøgelse er vi overraskende enige. Danskernes top fem er Australien og New Zealand på første- og andenpladsen, efterfulgt af Thailand, Indonesien med Bali og Vietnam i Sydøstasien. Helt samme top fem ses i Sverige, hvorimod Norge skifter deres fjerdeplads ud med Singapore og rykker Indonesien på en femteplads,” fortæller Erwin Widjaja.

Singapore Airlines flyver nonstop mellem København og Singapore fem gange ugentligt. Fra næste efterår vil selskabet indsætte helt nye Airbus A350 og gå op til daglige afgange til København.

Flere nyheder

Klimabevidst? Du kan flyve hjem fra USA på biobrændstof

Af Kenneth Karskov // Hvis du er klimabevidst og gerne vil flyve lidt grønnere, så giver flyselskabet KLM nu mulighed for…

Her er CPHs 10. direkte rute til Frankrig

Af Kenneth Karskov // København får sin tiende rute til Frankrig, når easyJet til foråret begynder at flyve direkte til Nantes.…

Flyselskab i betalingsstandsning

Af Kenneth Karskov // Brasiliens fjerdestørste flyselskab er kommet så meget i problemer, at selskabet er gået i betalingsstandsning. Det er…

SAS løfter Eurobonus med to nye features

Af Kenneth Karskov // Fremover kan du samle bonuspoint med familie og venner, når du opsparer i SAS Eurobonus programmet. Den…

CPHs nyeste Kina-rute er i luften

Af Kenneth Karskov // Den nye flyforbindelse mellem København og Chengdu i Kina er officielt åbnet. Lufthavnen havde inviteret på fint…

“Sir, we have upgraded you to Business Class”

Af Kenneth Karskov // “Sir, we have upgraded you to Business Class”. Det findes ganske enkelt ikke en bedre sætning at…

For første gang i 6 år får alliance nyt medlem

Af Kenneth Karskov // Det marrokanske flyselskab Royal Air Maroc træder ind i oneworld alliancen. Det er første gang i seks…

Stort selskab forlader fly-alliance

Af Kenneth Karskov // 85 millioner årlige passagerer. Det tal alene gør China Southern Airlines til en magtfaktor i kinesisk luftfart…

Undersøgelse: Vi prioriterer komfort og kort rejsetid højest

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines har bedt analyseinstituttet YouGov om at undersøge, hvad der er vigtigst for danske rejsende, når…