1.830 danskere kan GRATIS tage en partner med til USA

Af Kenneth Karskov
Kender du en, som hedder Valentin eller Valentina? Så send dem lige en hilsen og sig, at de kan tage en rejsefælle gratis med til USA. Det kunne jo være dig, som de valgte at tage med på rejsen…! Sagen er, at det islandske lavprisselskab WOW air tilbyder alle landets Valentin’er at tage en medrejsende med til New York omkring Valentinsdag helt gratis. Du booker selv, og bagefter får du refunderet flybilletten, hvis du kan bevise, at du hedder Valentin. Ifølge Danmarks Statistik gælder det dog under 2.000 mennesker. Danmark har 494 personer med fornavnet Valentin, 455 som hedder Valentina, og 881 hvis efternavn er Valentin. Helt præcist er der tale om 1.830 mennesker, og flyselskabet regner helt sikkert med, at der ikke er mange med denne navnekombination, som skal til USA. Omkring Valentinsdag. Og gerne vil flyve med det islandske lavprisselskab. Bare for en god ordens skyld, så gælder tilbuddet kun returrejser, som bookes mellem 24. januar og 9. februar 2019 med afrejse mellem 10. og 19. februar 2019. Til sidst melder tanken sig om, hvad der egentlig ville ske hvis en Valentin og en Valentina bliver kærester. Er det så gratis for begge? Det burde det måske være, for chancerne for dette er uendeligt små. Desværre punkterer WOW air selv tankeeksperimentet og skriver helt specifikt: “For hver booking, som er kvalificeret til at få en Valentins-refusion, gives der kun refusion for den ene passager”.


Posted

in

by