RSS

Ville du flyve på skiferie til Japan?

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Skolernes vinterferie nærmer sig med hastige skridt, og mens flere og flere søger mod Fjernøsten for at få sol og varme midt i februar, så er dog fortsat skiferien, der er den mest populære ferieform i uge 7 (eller uge 8 i nogle dele af landet).

De europæiske lande er helt i top, når det kommer til skiferien, men flere oversøiske destinationer begynder også at blande sig. Canada har længe været et eftertragtet rejsemål for skiløbere, Indien har fået skiområder som de er begyndt promoverer, og nu åbner Finnair en direkte rute til Sapporo i Japan.

Sapporo ligger på Hokkaido og er Japans femtestørste by. Endnu vigtigere for folk med hang til skiløb, så skulle området være en fantastisk vinter og ski-destination med bjergtagende landskaber i et traditionelt japansk miljø.

”Japan er et nøglemarked for os, og danskerne, der i forvejen er vilde med Japan, kan nu også få tilfredsstillet deres store lyst til at tage på skiferie med gode og smidige afgange til Sapporo fra København og Billund via Helsinki. Finnair er det eneste europæiske flyselskab med afgange til Sapporo,” siger Robert Lönnblad, chef for Finnair i Skandinavien.

Udover muligheden for at stå på ski i Japan, så byder Sapporo også på den årlige “Snow Festival” med spektakulære is- og sneskulpturer. Det er en begivenhed, som hvert år tiltrækker to millioner besøgende til byen, og er en af Japans største vinterbegivenheder.

Sapporo kan således være et eksotisk alternativ til den traditionelle skiferie. Er du bekymret over den negative miljøpåvirkning ved den lange flyrejse til Japan, så tilbyder Finnair at du kan kompensere dit CO2 udslip for EUR 6 for en oversøisk flyrejse.

Igennem den nye programm “Push for change” støtter du et projekt i Mozambique, der skal skaffe mere effektive komfurer, som vil reducere CO2 udslippet tilsvarende din flyrejse. Alternativt kan du være med til at investere i biobrændstof til fly for enten 10, 20 eller 65 EUR.

Sapporo bliver Finnairs femte destination i Japan sammen med Tokyo, Osaka, Nagoya og Fukuoka. Ruten til Sapporo åbner 15. december 2019 med to ugentlige afgange frem til 27. marts 2020.

Hvis du ikke er til sne- og skiløb, så smider Finnair også en direkte rute til Punta Cana i Den Dominikanske Republik i puljen. Den rute vil finnerne flyve fra december til marts næste vinter, dvs. fra 13. december 2019 til 27. marts 2020.

Flere nyheder

Nyt land på kortet: CPH får rute til verdens næstældste…

Af Kenneth Karskov // Internationale rejsemagasiner nævner det ofte som et af verdens smukkeste lande, men det er samtidig et sted…

Har du set CPHs “hemmelige” venterum?

Af Kenneth Karskov // Den ligger godt gemt væk. Du kommer ikke sådan lige forbi, og du skal nærmest vide at…

1.830 danskere kan GRATIS tage en partner med til USA

Af Kenneth Karskov // Kender du en, som hedder Valentin eller Valentina? Så send dem lige en hilsen og sig, at…

Ville du flyve på skiferie til Japan?

Af Kenneth Karskov // Skolernes vinterferie nærmer sig med hastige skridt, og mens flere og flere søger mod Fjernøsten for at…

Se listen: Disse ruter var CPHs mest populære i 2018

Af Kenneth Karskov // ]>Over 30 millioner mennesker…

6 steder jeg vil ELSKE at rejse til i 2019

Af Kenneth Karskov // Luk øjnene. Træk vejret dybt. Forestil dig så, at du kan vælge et hvilket som helst sted…

Norwegian slår rekord: Flere passagerer i 2018 end nogensinde før

Af Kenneth Karskov // Over 37 millioner mennesker fløj med Norwegian i 2018. Det er ny rekord for det norske lavprisselskab. 35…

Emirates serverer denne danske specialitet til verdens mest eksklusive kundegruppe

Af Kenneth Karskov // Der findes mennesker på denne jord, som gladeligt smider 70-80.000 kroner for en flybillet. For den sum…

Så mange tager lavprisfly mellem København og New York

Af Kenneth Karskov // Det er ikke mange år siden, at eksperterne rystede på hovedet af idéen om oversøiske lavprisflyvninger. Det…