RSS

Norwegian åbner ny dansk indenrigsrute

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Norwegian åbner en ny dansk indenrigsrute, når det norske lavprisselskab kaster sig over ruten København-Billund. I forvejen flyver nordmændene mellem København og Aalborg flere gange dagligt.

Norwegian har tidligere lanceret indenrigsruter til både Bornholm og Karup. Bornholmerruten holdt kun i ultra-kort tid, mens flyvningerne til Karup blev opgivet i 2014.

Der da også et “men” med Norwegians nyeste indenrigsrute, for der vil blot være tale om en enkelt ugentlig returflyvning mellem København og Billund, og tilmed blot i sommerperioden fra april til oktober. Det spolerer dog ikke humøret hos topfolkene i det norske lavprisselskab.

”Vi er meget tilfredse med udvidelsen af programmet i Billund,” udtaler Thomas Ramdahl, Executive Vice President (EVP) Commercial Short Haul i Norwegian.

Norwegian lancerede for nylig  otte nye ruter fra Billund Lufthavn. Disse ruter gik til en række populære feriedestinationer, og nu kommer så flyvningerne til hovedstaden oveni.

Den nye indenrigsrute vil blive fløjet fredag aften fra København til Billund og retur fra Billund til København mandag morgen. Tidspunkterne er ikke ideelle, men det gør det faktisk muligt at tænke i en weekendtur til Legoland og Lalandia.

“Den nye rute gør det let at tage på weekend i Billund, der byder på mange attraktioner for hele familien, og samtidig henvender vi os til pendlere til København fra store dele af Jylland og Fyn,” siger Thomas Ramdahl.

Fra København er der afgang fredag aften kl. 23:00, mens returrejsen fra Billund til København er mandage kl.06.55

Mandagsflyvningen vil faktisk også give mulighed for at forbinde til Norwegians oversøiske destinationer, fx New York (kl.18.30) og Orlando i Florida (kl.16.55). På samme måde vil det også være muligt at få forbindelse til flere af Norwegians europæiske destinationer.

Ruten mellem København og Billund flyves som en del af sommerprogrammet fra 1. april til 25. oktober, og priserne starter ved kr. 299,- pr. vej.

Flere nyheder

Er flyselskabernes "luksusmåltider" pengene værd?

Af Kenneth Karskov// Du skal ikke have fløjet mange gange, førend du levende kan forestille dig dette scenarie: Foran dig…

Billund Lufthavn på jagt efter vild rekord: Vil fordoble passagertallet

Af Kenneth Karskov // Billund lufthavn vil være endnu større og investerer mange hundrede millioner i nye bygninger og anlæg. Det…

Suite med egen dør: Her er British Airways' nye Business…

British Airways har løftet sløret for deres længe ventede nye Business Class. Og det er artige sager, som…

Lufthansa vokser: 10% flere rejsende fra Danmark

Lufthansa gruppen har godt fat i de flyrejsende fra Danmark. I løbet af 2018 steg trafikken med over 10% til…

Norwegian åbner ny dansk indenrigsrute

Af Kenneth Karskov // Norwegian åbner en ny dansk indenrigsrute, når det norske lavprisselskab kaster sig over ruten København-Billund. I forvejen…

Test: easyJet - skrabet, men fint

Af Kenneth Karskov // Flyselskab: easyJet Rute: Berlin Tegel til København Rutenummer: U2 5687 Klasse: Lavpris easyJet er et af Europas originale lavprisselskaber. Hvad der…