RSS

Norwegian åbner ny dansk indenrigsrute

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Norwegian åbner en ny dansk indenrigsrute, når det norske lavprisselskab kaster sig over ruten København-Billund. I forvejen flyver nordmændene mellem København og Aalborg flere gange dagligt.

Norwegian har tidligere lanceret indenrigsruter til både Bornholm og Karup. Bornholmerruten holdt kun i ultra-kort tid, mens flyvningerne til Karup blev opgivet i 2014.

Der da også et “men” med Norwegians nyeste indenrigsrute, for der vil blot være tale om en enkelt ugentlig returflyvning mellem København og Billund, og tilmed blot i sommerperioden fra april til oktober. Det spolerer dog ikke humøret hos topfolkene i det norske lavprisselskab.

”Vi er meget tilfredse med udvidelsen af programmet i Billund,” udtaler Thomas Ramdahl, Executive Vice President (EVP) Commercial Short Haul i Norwegian.

Norwegian lancerede for nylig  otte nye ruter fra Billund Lufthavn. Disse ruter gik til en række populære feriedestinationer, og nu kommer så flyvningerne til hovedstaden oveni.

Den nye indenrigsrute vil blive fløjet fredag aften fra København til Billund og retur fra Billund til København mandag morgen. Tidspunkterne er ikke ideelle, men det gør det faktisk muligt at tænke i en weekendtur til Legoland og Lalandia.

“Den nye rute gør det let at tage på weekend i Billund, der byder på mange attraktioner for hele familien, og samtidig henvender vi os til pendlere til København fra store dele af Jylland og Fyn,” siger Thomas Ramdahl.

Fra København er der afgang fredag aften kl. 23:00, mens returrejsen fra Billund til København er mandage kl.06.55

Mandagsflyvningen vil faktisk også give mulighed for at forbinde til Norwegians oversøiske destinationer, fx New York (kl.18.30) og Orlando i Florida (kl.16.55). På samme måde vil det også være muligt at få forbindelse til flere af Norwegians europæiske destinationer.

Ruten mellem København og Billund flyves som en del af sommerprogrammet fra 1. april til 25. oktober, og priserne starter ved kr. 299,- pr. vej.

Flere nyheder

Spansk flyselskab: Vi tester markedet til København

Af Kenneth Karskov// Når det spanske flyselskab Air Europa i næste måned åbner ruten mellem København og Madrid, så er…

Ny SAS rute til byen, du kender for Juventus, Vermouth,…

Af Kenneth Karskov // SAS vil fra december flyve direkte fra København til italiens fjerdestørste by, Torino. Det er her hvor…

Rutetjek: LEVEL er Københavns nye lavprisselskab

Af Kenneth Karskov // LEVEL er et nyt bekendtskab i Københavns Lufthavn. Et lavprisselskab skabt og ejet af mægtige IAG, og…

Test: Austrians bedste kort er blevet en svaghed

Af Kenneth Karskov // Austrian Airlines er et af de små selskaber i den mægtige Lufthansa Group. Så lille at…

5-stjernet flyselskab fortolker smørrebrød og kyllingesteg

Af Kenneth Karskov // “Mormorkøkken med et nordisk touch” er overskriften på to nye retter som det fem-stjernede flyselskab Singapore Airlines…

Qsuite på København-ruten - se her hvilke afgange

Af Kenneth Karskov // Så kommer luftens ypperligste Business Class produkt endelig til København. Qatar Airways præsenterer de nye Qsuites på…