CPH har fået nyt lavprisselskab

Af Kenneth Karskov

LEVEL er navnet på Københavns Lufthavns nyeste gæst. Seks gange om ugen vil et fly fra dette unge lavprisselskab betjene ruten mellem København og Wien til priser fra kr. 209,- oneway.

”Vi er enormt glade for at kunne gøre København til den første skandinaviske destination i vores rutenet, og for LEVEL er det et afgørende skridt på vejen i vores strategi om at gøre os gældende i det nordlige Europa,” fortæller Krassimir Tanev, administrerende direktør i LEVEL.

LEVEL er et lavprisflyselskab skabt af moderselskabet til British Airways. Udover korte ruter fra Wien og Amsterdam til en række lufthavne i Europa, så flyver LEVEL også oversøisk fra Barcelona og Paris Orly.

“Med den nye rute kombinerer vi to pulserende storbyer og sørger for, at danskerne nu også får lov til at opleve LEVELs høje serviceniveau til fordelagtige priser,” siger LEVEL direktøren om ruten København-Wien.

Flyselskabet operer som et typisk lavprisselskab, hvor selve flybilletten er billig, men så koster alt andet ekstra. Mad, drikke, bagage, sædevalg, benplads etc.

Der findes to forskellige billetkategorier hos LEVEL: Basic og Optima. Basic inkluderer et stk. gratis håndbagage på op til 10 kg pr. passager, mens Optima desuden inkluderer et stk. indchecket bagage på op til 25 kg pr. passager samt muligheden for at vælge sæde.

Ombord på flyet er der mulighed for at vælge mellem tre forskellige sædekategorier, henholdsvis “Space”, “Space One” som er række 1 samt “Space Plus” som er række to til fire.

LEVEL vil have én afgang dagligt fra København til Wien seks dage om ugen (søndag undtaget).