Aarhus Airport Manchester SAS rute

Nu er Aarhus-Manchester ruten i luften

Af Kenneth Karskov


Fra og med i dag kan østjyderne flyve direkte til Manchester tre gange om ugen. Den nye SAS-rute mellem Aarhus og Manchester er nu i luften, og det nemmere adgang til et område som også består af byerne Birmingham, Liverpool, Leeds og Newcastle.

”Ruteåbningen er den første af en række nye SAS-ruter fra Aarhus, og dermed udbygger SAS sin massive tilstedeværelse og væksten i lufthavnen,” siger direktør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg.
 
En del større virksomheder omkring Aarhus har interesser i Manchester og omegn, og sammen med turister og fodboldelskere skal de danne grundlaget for at den nye rute bliver rentabel.

Henrik Kleis, der er britiske konsul, city-formand og partner i et af verdens største advokatfirmaer, DLA Piper, klippede snoren i lufthavnen. Han repræsenterer en af de mange østjyske virksomheder, der får gavn af flyforbindelsen til Manchester.
 
”Både som britisk konsul og østjysk erhvervsmand glæder det mig at få lov at markere, at tilgængeligheden mellem Østjylland og Storbritannien bliver lettere, når nu Aarhus og Manchester for første gang bliver forbundet direkte med SAS,” sagde konsulen.
 
Dermed har SAS ni ruter fra Aarhus, og i løbet af de næste par måneder åbner endnu flere. Østjyderne se frem til rutenyhederne Rom, Faro, Varna, Zakynthos og Kreta i løbet af foråret.


Posted

in

by