Norwegian har gratis internet ombord på flyet (foto: Norwegian)

Slut med at vente: Gå på nettet, mens du boarder

Af Kenneth Karskov

Fra i dag er det slut med at vente på, at flyet er i luften førend du kan gå på internettet. Norwegian indfører nemlig ‘gate-til-gate’ wifi på alle selskabets fly, og dermed kan du fremover se kattevideoer fra det sekund du boarder.

”Vi ved, hvor vigtigt det er for vores passagerer at have adgang til internettet. Hvor flyveture før i tiden udgjorde timelange sorte huller i internetforbindelsen, gør Norwegian det nu muligt at være på nettet, fra man boarder flyet, indtil man træder ud af det igen,” siger Chief Customer and Digital Officer i Norwegian Kurt Simonsen.

Ændringen i Norwegians wifi gælder fra i dag. Tjenesten gælder på både de korte og lange ruter, men der kan opstå enkelte situationer, hvor lufthavnene ikke tillader wifi ved gaten. I Skandinavien og i de fleste lufthavne, Norwegian flyver til, er dette dog ikke et problem.

Norwegian var det første flyselskab til at tilbyde gratis wifi på de europæiske ruter, og sidenhen har selskabet udvidet tilbuddet med direkte tv og Video On Demand på passagerernes egne enheder.


Posted

in

,

by