Splinternyt fly til København fra nytår

Af Kenneth Karskov

Singapore Airlines fejrer nytår med at indsætte selskabets splinternye A350 fly på ruten til og fra København. Selskabet har tidligere talt om at skifte flytype – fra den nuværende Boeing 777 til det nye Airbus fly – allerede i november, men nu en kendsgerning, at Airbus A350 flyet først kommer i det nye år.

Det bliver til gengæld på Store Tømmermændsdag d. 1. januar 2020 kl. 23:55, at Singapore Airlines skifter flytype, og sender den nye maskine på første flyvning til Københav. Herefter vil danske rejsende kunne se frem til at flyve med Airbus A350 på ruten København-Singapore.

Samtidig skruer Singapore Airlines også op for antallet af afgange, så der bliver daglige afgange på ruten. Det betyder ekstra flyvninger mandag og onsdag.

Airbus A350 flyet er bygget af lettere materialer end andre fly i tilsvarende størrelse, og dermed bruger det 25% mindre brændstof. Ombord på flyet vil det især være de støjsvage motorer og det forbedrede indeklima, som passagererne vil bemærke.

Fly Dato Frekvens Fra Tid Til Ankomst
SQ 351 02-Jan-20 Daglig CPH 12:30 SIN 7:30 (+1)
SQ 352 01-Jan-20 Daglig SIN 23:55 CPH 6:00 (+1)