Mikkeller Bar i Københavns Lufthavn er kåret til verdens bedste (foto: Københavns Lufthavne /CPH)

Verdens bedste lufthavnsbar ligger i København

Af Kenneth Karskov

Prisen for ‘Airport Bar of the Year’ er uddelt ved de såkaldte FAB Awards i Dallas i USA, og vinderen blev Københavns Lufthavn og Mikkeller.

“Det har i mange år været en drøm at åbne en Mikkeller Bar i Københavns Lufthavn. Derfor var det også vigtigt for mig, at baren skilte sig ud – både kvalitetsmæssigt og designmæssigt – og viste en ny måde at lave lufthavnsbarer på. At den nu er kåret som verdens bedste lufthavnsbar er selvfølgelig stort for os,” siger Mikkel Borg Bjergsø, manden bag Mikkeller.

FAB Awards er en prisuddeling med fokus på rejserelaterede spiseoplevelser, og forkortelsen dækker over “Food and Beverage” – mad og drikke.

Netop dette område er et stort fokus for Københavns Lufthavn, der har som mål at kunne tilbyde både internationale og lokale spisesteder i lufthavnen. Med udvidelsen af Terminal 2 sidste år, gav det plads til Mikkeller og bryggeriets gode øl, som altså nu er kåret til den fineste af sin slags i hele verden.

“Med mere end 30 mio. årlige passagerer ønsker vi at tilbyde de rejsende det bedste indenfor gastronomi i Danmark og København, og vi er derfor stolte af at have vundet fire priser ved det årlige FAB Awards. Vi er især glade for, at Københavns Lufthavn og Mikkeller har vundet prisen for verdens bedste lufthavnsbar,” siger Pia Lynggaard, Director of Airport Sales and Marketing i Københavns Lufthavn.

Københavns Lufthavn vandt også priser i kategorierne ‘New Food Hall’, ‘Offer of the Year’ og ‘Sense of Place’. I sidstnævnte kategori blev Københavns Lufthavn rost for deres evne til at skabe originale madoplevelser i tråd med den københavnske atmosfære.


Posted

in

by