SAS Airbus A340 under indflyvning til Københavns Lufthavn (foto: Kenneth Karskov)

Ny SAS-rute: Dagligt fra København til Los Angeles

Af Kenneth Karskov

Fra næste år kan du flyve direkte mellem København og Los Angeles med SAS. Det fællesskandinaviske flyselskab har i dag afsløret, at ruten til Los Angeles bliver flyttet fra Stockholm til København d. 13. januar 2020.

“Los Angeles er en af de mest efterspurgte interkontinentale ruter fra København, og det er en vigtig rute for især vores fritidskunder, som gerne vil flyve fra København til Los Angeles”, siger Simon Pauck Hansen.  

Det er den anden oversøiske rute, som København “vinder” fra Stockholm. Sidste år rykkede Hongkong-ruten fra den svenske hovedstad til København, og nu følger Los Angeles ruten efter.

Fra januar bliver der seks ugentlige flyvninger mellem København og Los Angeles, og ruten bliver så opgraderet til daglige afgange fra 29. marts 2020.

“Vi åbner en helårsrute til Los Angeles fra København, som skaber tilgængelighed, vækst og er med til at styrke den danske luftfart. Tidstabellen er attraktiv, og vi bliver i stand til at betjene ruten op til syv gange ugentligt fra Københavns Lufthavn i sommerprogammet”, siger Simon Pauck Hansen, VP Network og kommende koncerndirektør i SAS.

Norwegian har tidligere fløjet fra København til Los Angeles, men lukker denne rute til vinter i forbindelse med Norwegians “Fokus 2019” program, der betyder en rækker rutelukninger. Det åbner nu for, at SAS kan komme på banen og tage markedsandele i København.

Fra og med 13. januar 2020 gælder følgende tidstabel i lokal tid

  • Flight SK932 afgår fra Los Angeles 14:00 og ankommer CPH 10:10 dagen efter
  • SK931 afgår fra CPH 09:35 og ankommer til Los Angeles 12:15 samme dag


Posted

in

by