Thai Airways Boeing 777 (foto: Boeing)

Thai Airways får flymad fra dansk Michelin-restaurant

Af Kenneth Karskov

Thai Airways vil servere flymad fra en af verdens førende thai-restauranter på strækningen mellem København og Bangkok. Det er Michelin-restauranten Kiin Kiin i København, der har indgået et samarbejde med Thai Airways om at stå for menuen på selskabets afgange ud af Danmark.

”Vi er rigtig stolte af samarbejdet med Kiin Kiin og af at kunne servere gourmetmad af så høj kaliber ombord på vores fly fra København. Den nye menu vil bringe den i forvejen høje kulinariske kvalitet på vores business class til et helt nyt niveau”, siger Ulrik Gylstorff, District Sales Manager fra Thai Airways Danmark.

Den nye menu indeholder blandt andet en ‘frossen rød karry med hummer og litchi’ og bliver tilbudt selskabets Royal Silk Class (Business Class) passagerer fra og med i dag. Retterne er udviklet af Henrik Yde-Andersen, som står bag Michelin-restauranterne Kiin Kiin i København og Sra Bua i Bangkok. Begge har en Michelin-stjerne og byder på thai-mad i absolut topklasse.

Kiin Kiin menuen vil kunne nydes på Thai Airways flyene frem til d. 6. januar 2020. Thai Airways flyver dagligt direkte fra Københavns Lufthavn til Bangkok og to gange ugentlige fra København til Phuket i perioden 6. december 2019 til 27. marts 2020.

Thai Airways nye Kiin Kiin menu

Forret: Frossen Rød Karry med Hummer & Litchi
Hovedret: Southern-style Yellow Crab Karry med Fermenteret Kål serveret med nudler ELLER Braiseret svinekæber med Five-Spice (Palo) og svampebouillon serveret med jasminris
Dessert: Banankage med saltet kokos-is og karamel-fudge


Posted

in

by