Norwegian fly med den karakteristiske røde næse (foto: Hans Olav Nygård/Norwegian)

Norwegian åbner tredje rute fra København til Norge

Af Kenneth Karskov

Norwegian åbner selskabets tredje rute mellem København og Norge, og denne gang går turen til Stavanger. Planen er at beflyve til “Norges off-shore hovedstad” fire gange om ugen fra slutningen af marts.

”Det er gode nyheder for både norske og danske rejsende, når vi til foråret åbner vores nye rute mellem Stavanger og København. København er en meget populær destination for nordmænd, der elsker byens puls og kulturelle tilbud. Danske naturfans kan glæde sig over direkte adgang til det sydvestlige Norges storslåede landskaber, herunder ikke mindste den verdensberømte Preikestolen,” siger Magnus Maursund, der er Senior Vice President Commercial Short Haul i Norwegian.

Stavanger er selve hjertet i Norges off-shore industri, men byder også på oplevelser for turister såsom Stavanger Katedral fra 1200-tallet, Norsk Oljemuseum og de farverige huse i shopping-gaden Øvre Holmegate.

Områdets store attraktion er Preikestolen, som er en 604 meter høj, flad klippe med udsigt over Lysefjorden. Alene sidste sommer lagde 300.000 besøgende vejen forbi området, hvor en 3,8 kilometer lang vandresti fører op til toppen.

Norwegian vil flyve mellem København og Stavanger alle mandage, torsdage, fredage og søndage. I forvejen har selskabet 41 afgange mellem København og Oslo og flyver fra København til Bergen fire gange ugentligt. Priser starter fra kr. 349,-. oneway uden bagage.


Posted

in

by