Singapore Airlines suspenderer Københavner-rute

Af Kenneth Karskov

Selvom Europa er hårdest ramt af Corona-smitten lige nu, så betyder situationen også nedskæringer for de store asiatiske flyselskaber. Singapore Airlines lever af at forbinde alle verdenshjørner med Asien, men selskabet er nu nede på 50% af det normale operation.

Nu suspenderer Singapore Airlines suspenderer yderligere afgange på tværs af netværket, og det betyder et stop for flyvninger til Skandinavien.

Det sidste Singapore Airlines fly til Danmark – SQ352 Singapore-København – letter d. 21. marts. I løbet af morgenen lander det i København, og vender derefter retur til Asien. Dermed bliver sidste afgang fra København til Singapore (SQ351) d. 22. marts 2020.

Singapore Airlines aflyser derefter alle flyvninger til Danmark i resten af marts og hele april måned. Planen er, at selskabet vil genoptage flyvningerne fra starten af maj, så SQ352 kan lette fra Singapore med kurs mod Danmark d. 1. maj 2020. Dagen efter – 2. maj 2020 – er der så afgang med SQ 351 fra København til Singapore.

”Vi har mistet en stor mængde af vores trafik på meget kort tid, og det vil ikke være levedygtigt og ej heller muligt for os at bevare vores nuværende aktivitet i rutenetværket. Vi forventer desværre, at den forværrede situation kan accelerere yderligere. SIA-gruppen forbereder sig på en længere periode med vanskeligheder”, udtaler SIAs CEO Goh Choon Phong.

Alle flyvninger fra Stockholm er annulleret siden d. 16. marts, men disse vil også blive genoptaget d. 1. maj 2020, hvis alt går efter planen.

Billetter til rejser på de aflyste afgang vil automatisk bliver konverteret til en åben billet til en senere rejse. Denne tur kan foretages frem til 31. marts 2021. Da mange hundredetusinde rejsende er berørt på verdensplan, så behøver man ikke kontakte flyselskabet direkte, men blot udfylde en formular på flyselskabets hjemmeside med de nye rejsedatoer.


Posted

in

by