DAT går ind på København-Aalborg med tre daglige afgange

Af Kenneth Karskov

Flyselskabet DAT går ind på indenrigsruten mellem København og Aalborg med op tre daglige afgange fra 8. juni 2020. Det er landets travleste indenrigsrute, som DAT nu vil ind på.

DAT står i forvejen for en række indenrigsflyvninger, bl.a. København-Rønne og København-Midtjylland (tidligere var kendt som Karup Lufthavn).

”Det er en oplagt mulighed for DAT at træde ind på ruten. Vi har serviceret danske indenrigspassagerer siden 2012 med verdens grønneste fly og nu er det Aalborgs tur” siger DAT direktør Jesper Rungholm.

”Vi starter forsigtigt efter Corona nedlukning og så bygger vi op som trafikken kommer tilbage,” siger han.

Mandag til fredag vil der være tre afgange om dagen med DAT på Aalborg-København-ruten. Fra Aalborg til København er der afgang klokken 7.15, 9.40 og 16.45. Der er returrejse fra København til Aalborg kl. 8.30, 15.30 og 18.00. Lørdag er der ingen flyvninger, og søndag er der to rundture med afgang fra Aalborg kl. 11.45 og kl. 16.45 og retur fra København kl. 13.00 og kl. 18.00.

København-Aalborg ruten har indtil corona-pandemiens udbrud været betjent af både SAS og Norwegian. Lige nu har Norwegian travlt med overlevelse og meldt ud, at selskabet kun forventer at beskæftige 200 mand og flyve norsk indenrigs resten af året.

Norwegian har dog billetter til København-Aalborg ruten til salg på deres hjemmeside fra juni måned. Norwegians egen forventning er dog, at der kun er trafik til norsk indenrigs resten af året, så det er højst tvivlsomt, om de norske lavprisfly vender tilbage på dansk indenrigs.


Posted

in

by