Alle passagerer får fuld returret hos Air France og KLM

Af Kenneth Karskov

Har du brug for at lave om i dine rejseplaner i sidste øjeblik, så plejer det at koste kassen hos flyselskaberne. Men situationen er en anden nu, og flyselskaberne Air France og KLM gør det nu muligt for deres kunder at ændre eller sågar annullere flybilletten helt op til en dag før afgang – ganske gratis.

“I en tid hvor tingene ændrer sig konstant er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder ro i sindet, når de planlægger deres fremtidige rejser. Vi ved at man faktisk gerne vil rejse, men tøver med at booke på grund af usikkerheden i forhold til Covid-19. Vi forstår dette til fulde og derfor introducerer vi fuld fleksibilitet overfor vore kunder, med mulighed for gratis at ændre eller endda annullere deres booking op til en dag før afgang,” udtaler Gauthier le Masne de Chermont, Commercial Director i flyselskabet.

Helt konkret tilbyder Air France og KLM følgende:

  • at ændre din booking, dato og destination
  • mulighed for en voucher til senere rejse med op 15% ekstra værdi
  • retten til fuld refundering
  • Se datoer og detaljer længere nede

Air France og KLM flyver på nuværende tidspunkt ca. 85% af deres respektive rutenet. Fra København flyver KLM 35 gange om ugen til Amsterdam, mens Air France flyver 19 gange om ugen til Paris. Fra Billund er der 28 ugentlige flyvninger til Amsterdam med KLM og 7 ugentlige til Paris med Air France. Dertil kommer 21 ugentlige afgange fra Aalborg til Amsterdam.

Datoer og detaljer

  • 31. okt. 2020: Inden denne dato skal du booke din nye rejse for at drage fordel af din voucher med en værdi på ekstra 15 %
  • 31. mar. 2021: Den nye ombokkingregel med fuld fleksibilitet er gældende for kunder med en planlagt rejse før eller på denne dato
  • 15. jun. 2021: Inden eller på denne dato skal du påbegynde den rejse, som du har booket med din voucher, hvor du fik 15 % ekstra værdi
  • Voucheren skal udstedes inden afrejsedatoen på den oprindelige billet og er gyldig i et år fra udstedelsesdato. Voucheren kan bruges til en ny booking eller refunderes, til den oprindelige billetpris, når kunden ønsker det.