Første gang siden januar: SAS flyver igen til Kina

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

SAS vender retur til Kina d. 29. september. Det bliver første gang siden 31. januar, at SAS sender en maskine til det store asiatiske land, for siden slutningen af januar har der ikke været direkte forbindelse mellem Skandinavien og Kina med SAS.

Når SAS vender tilbage til Kina er det i første omgang med en enkelt ugentlig flyvning til Shanghai. Det skandinaviske flyselskab venter på de kinesiske myndigheders godkendelse til også at genstarte ruten mellem København og hovedstaden Beijing, og SAS håber på at være klar med Beijing-flyvningerne i næste måned.

SAS flyver i øjeblikket til 75 destinationer og har op til 380 flyrejser om dagen. Da der stadig er usikkerhed om restriktioner, og der sker ændringer i rejsevejledninger, giver SAS rejsende mulighed for at veksle en planlagt rejse / billet til en SAS Travel Voucher op til 16 dage før afgang til alle internationale destinationer indtil 15. januar 2021.

Finnair flyver også til Kina

SAS-konkurrenten Finnair er også vendt tilbage til Kina. Asien har altid været central i Finnairs strategi, og finnerne har tidligere fløjet til en lang række kinesiske lufthavne.

For tiden har Finnair to destinationer i Kina, henholdsvis Shanghai og Nanjing. Finnair har fået tilladelse fra de kinesiske myndigheder til at flyve én flyvning tur/retur om ugen mellem Helsinki og Nanjing i september og oktober.

“Vi er glade for at kunne flyve til endnu en vigtig destination i Kina, som fortsat er et betydningsfuldt marked for Finnair. I september flyver vi til Shanghai og Nanjing to gange om ugen. Vi ser frem til yderligere at øge vores service til det kinesiske marked snarest”, siger Robert Lönnblad, Skandinavienchef hos Finnair.