Emirates dominerer billedet i Dubai lufthavn

Emirates forlænger elitestatus med 12 måneder

Er du medlem af Emirates bonusprogrammet Skywards, så vil du får din status forlænget med 12 måneder. Det er godt nyt for sølv-, guld- og platinkunder, som ikke kan rejse i øjeblikket.

Af Kenneth Karskov

Emirates’ og flydubais loyalitetsprogram, Skywards, giver nu medlemmerne ekstra tid til at bruge de opsparede bonuspoint og forlænger kundernes elitestatus. Dermed bliver det muligt for medlemmerne at bevare elite-status uændret indtil 2022.

Skywards er et af de første loyalitetsprogrammer i verden og først i regionen til at tilbyde sine medlemmer en forlængelse af alle statusniveauer, der står til at udløbe i 2021, med hele 12 ekstra måneder.

Skywards tilbyder sine medlemmer den ekstra service som konsekvens af de stadig gældende rejsebegrænsninger på grund af COVID-19.

Emirates forlænger elitestatus

Emirates Skywards sølv- og guldmedlemmer hvis status udløber før den 31. december 2021 vil få deres nuværende status forlænget med yderligere 12 måneder.

Emirates Skywards Platinum-medlemmer hvis status udløber før den 31. december 2021 vil få deres nuværende status forlænget med 12 måneder – det samme gælder, hvis man har nomineret et medlem til guldstatus.

For at tage et eksempel: Står et medlem til op- eller ned-gradering pr. 31. marts 2021, udskydes vurderingen automatisk til den 31. marts 2022.

Forlænger også gyldighed af Miles

Skywards har desuden udvidet gyldigheden af ​​alle Skywards Miles, der står til at udløbe i perioden april 2020 til 30. juni 2021. Skywards Miles kan indløses til en bred vifte af services herunder flybilletter hos Emirates, opgraderinger og flere andre bekvemmeligheder.

Forlængelsen af status for Skywardsmedlemmer ligger i naturlig forlængelse af de mange særlige services, Emirates allerede har indført, for at gøre det trygt at booke rejser hos selskabet trods usikkerhed i forhold til fx. rejserestriktioner.

Eksempelvis kan kunder, der booker en rejse senest den 30. juni 2021, ændre rejsedato eller forlænge billettens gyldighed med helt op til 2 år. Bliver man forhindret i at rejse, er der altså masser af mulighed for at benytte billetten på et senere tidspunkt – eller endog til en anden destination.


Posted

in

by