SAS lancerer 180 nye ruter i foråret og sommeren 2021

Sådan flyver SAS i forår og sommer 2021

SAS åbner 180 direkte ruter fra Skandinavien til Europa i forårets og sommerens trafikprogram. Det forudsætter dog at rejserestriktionerne lempes.

Af Kenneth Karskov

SAS forventer, at efterspørgslen på flyrejser vil stige i løbet af foråret og sommeren. Det gælder især destinationer under varmere himmelstrøg, forudser flyselskabet.

SAS søsætter SAS derfor et trafikprogram med flere afgange til en række populære rejsemål omkring Middelhavet. Det drejer sig om Alicante, Malaga, Mallorca, Alanya, Nice, Roma og Athen.

Samtidig kommer også en række nye ruter med afrejse fra påsken 2021. Blandt de nye rejsemål dukker Cypern op. SAS vil nemlig åbne en direkte rute mellem København og Larnaca. Dertil kommer også direkte flyvninger fra København til Barcelona samt Chania på Kreta.

Selv om der i dag er strenge rejserestriktioner på grund af Covid-19, så håber SAS på lempelser i takt med af flere og flere bliver vaccineret og smitten falder.

SAS har derfor indført mere fleksible ombookningsalternativer under pandemien. Rejsende kan afbestille internationale rejse indtil 72 timer før afgang og få en SAS Travel Voucher, som er gyldig som betaling for alle SAS-destinationer.


Posted

in

by