Vueling Airbus fly

Vueling åbner tre ruter fra Billund

Det spanske flyselskab Vueling vil flyve direkte fra Billund til Barcelona, Malaga og Mallorca.

Af Kenneth Karskov

Fra 18. juni kommer der igen nye farver på platformen i Billund Lufthavn. Det spanske flyselskab Vueling slår landingsstellet ud for første gang i lufthavnen med tre destinationer i bagagen: To ugentlige afgange til hhv. Barcelona, Malaga og Mallorca.

Det vækker stor begejstring i Danmarks andenstørste lufthavn, at det spanske flyselskab Vueling slår dørene op for tre ruter fra Billund Lufthavn.

“Det er fantastisk at kunne præsentere, at der kommer et nyt haleror på platformen igen. Ikke alene er det nogle ekstremt populære feriedestinationer, de bringer med sig, men vi er stolte af, at vi nu samarbejder med Vueling. Det er et samarbejde, der længe har stået højt på vores prioriteringsliste”, siger Jan Hessellund, adm. direktør, Billund Lufthavn og fortsætter:

Spanske turister til Danmark

Mallorca og Malaga er populære charterdestinationer for danskerne, og det har markedet gentagne gange bekræftet. Barcelona er også en populær storbydestination for danskerne, men det er ikke kun danske turister, der kommer til at flyve mellem Barcelona og Billund. Der kommer også til at flyve spanske turister til Danmark.

“Mallorca og Malaga har altid været attraktive charterdestinationer for danskerne. Men Danmark og i særdeleshed Vestdanmark kan også noget for de spanske turister – især fra storbyen Barcelona. Vi har attraktive UNESCO-områder, flere attraktioner heriblandt LEGOLAND, og så er vi stærke på gastronomi. Og med Vuelings popularitet i Spanien, vil de helt sikkert også bringe turister med til Danmark”, udtaler Jan Hessellund.

Ruten til Barcelona lander i hovedlufthavnen Barcelona-El Prat Airport og flyver mandage og fredage, Det er ideelle rejsedage for de danske rejsende, der vil på storbyferie i den catalonske storby Barcelona.

Hver onsdag og lørdag fra 19. juni flyver Vueling også danske turister til varmere himmelstrøg til Palma på Mallorca og Malaga.

Samtidig med at Vueling åbner tre nye ruter fra Billund, vil selskabet også tilføje tre nye ruter fra København. Det drejer sig om flyvninger fra den danske hovedstad til Alicante, Malaga og Mallorca. I forvejen har Vueling ruter fra København til Barcelona, Firenze og Paris.


Posted

in

by