Du kan reservere en hel række på flyet, hvis du rejser med Emirates (foto: Emirates /PR)

Køb hele sæderækken på flyet

Nu får du mulighed for at købe en hel sæderække hos Emirates. Er de tilstødende sæder tomme, så kan du reservere dem, så du får en hel række til dig selv.

Af Kenneth Karskov

Foretrækker du god plads på flyrejsen for at kunne brede dig lidt mere, eller fordi du foretrækker mere privatliv og afstand til andre rejsende, så har flyselskabet Emirates godt nyt.

Ledige pladser på selskabets Economy Class vil fremover blive tilbudt til passagerne kort før afgang. Pladserne kan af gode grunde ikke forudbestilles men tilbydes ved check-in-skranken. Prisen for at tomt ekstrasæde varierer fra US $ 55 til US $ 165.

Der kan være rift om ledige sæder på mange afgange, eksempelvis til par, der ønsker at have hele rækken for sig selv, forældre, der rejser med spædbørn på skødet, eller dem, der simpelthen ønsker den ekstra sikkerhed for mere plads på grund af corona.

Med det nye tilbud kan rejsende på Economy Class ‘sætte sig’ på op til to ekstrasæder (i alt tre sæder) på forhånd og slippe for at jagte tomme sæder, når flyet er i luften.

Køb ekstra benplads

Ud over den nye mulighed for at booke tomme sæder så tilbyder Emirates allerede, at rejsende på Economy Class kan vælge særlige pladser i flyets Economy-kabine.

Ekstra benplads: Sæder mod gangen med ekstra plads, men underlagt sikkerhedskrav

Dobbeltsæder: Rækker med kun to sæder bagerst i Emirates’ Boeing 777-fly samt på øverste dæk af Emirates’ 2-klasse Airbus A380-fly

Favoritsæder: Sæder i den forreste sektion af kabinen og på det øverste dæk i en to-klasse A380

Almindelige pladser: alle andre økonomisæder.

Ovennævnte pladser kan bookes via Emirates.com, Emirates-salgskontorer, ved lufthavnens check-in, ombord og gennem rejsebureaupartnere. De tilbydes gratis eller mod et gebyr, afhængigt af kundens Emirates Skywards-medlemskab, billetpris eller rejsetidspunkt.

Emirates har også indført rabat på ekstra bagage. Rabatten spænder fra 35% op til 60% af normale priser afhængigt af sektor og skal forudbestilles og forudbetales senest 4 timer før flyafgang via emirates.com gennem kontaktcentre eller et Emirates salgskontor.


Posted

in

by