SAS genåbner 12 ruter fra København – se her hvilke

SAS genåbner 12 direkte ruter fra København. Det sker i takt med at flere lande åbner for indrejse. Det åbner for flyrejser til en række populære destinationer samt til nogle af de steder i Europa, hvor mange danskere har feriehus.

Af Kenneth Karskov

Smitten falder flere steder i Europa. Restriktioner lettet. Flere og flere vaccineres. Hos rejsebureauerne er travlheden vendt tilbage, og nu kommer SAS med genåbningen af 12 direkte ruter fra København.

Det drejer sig om en række destinationer i Europa. For sommeren bliver stadig med minimal aktivitet på de oversøiske ruter til USA og Asien. Efterspørgslen på fly til en række populære euroæiske destinationer er støt stigende, så nu åbner SAS disse ruter i maj og juni.

København – Chania 15. maj
København – Manchester 18. maj
København – Rom 3. juni
København – Milano 3. juni
København – Athen 4. juni
København – Faro 5. juni
København – Genève 7. juni
København – Split 9. juni
København – Amsterdam 10. juni
København – Færøerne 11. juni
København – Reykjavik 14. juni
København – Trondheim 18. juni

De fleste lande kræver dog forsat forskellige typer af rejse- og testcertifikater ved indrejse. For at gøre rejsen så smidig som mulig, har SAS oprettet en ny, digital tjeneste – SAS Travel Ready Center.

I SAS Travel Ready Center kan du med finde information om hvilke restriktioner der gælder på de forskellige destination. Her fremgår det også hvilke dokumenter som kræves for indrejse.

I SAS Travel Ready Center uploader du de påkrævede dokumenter, hvorefter de bliver verificeret. Derved slipper du for manuel check-in og dokumentkontrol i lufthavnen. På den måde er du rejseklar, allerede inden ankomst til lufthavnen.


Posted

in

by