Rejsende med maske i lufthavnen (foto: SAS/Nicolas Nezzo 2020)

Her flyver SAS til sommer

SAS skruer op for afgangene i løbet af sommeren. Nye ruter og endnu flere afgange til populære rejsemål i Sydeuropa. Her er listen over destinationer med SAS over sommeren.

Af Kenneth Karskov

I takt med at efterspørgslen på rejser stiger, fortsætter SAS med at præsentere nye destinationer og skrue op for antallet af afgange på eksisterende ruter.

SAS genoptager sit fulde udvalg af ti destinationer i Italien, bl.a. Palermo, Napoli, Pisa, Olbia og Bologna. Derudover udvider SAS sit trafikprogram med to helt nye ruter fra København til sommer, nemlig Bari i Italien og Tivat i Montenegro.

Desuden genoptages flere ruter som Pula og Dubrovnik i Kroatien, Rhodos i Grækenland og Lissabon i Portugal. Den fulde liste over SAS-destinationer fra København i sommer findes længere nede i artiklen.

Forbered dig grundigt inden afrejse

Selvom flere lande nu letter på deres indrejserestriktioner, så kræver de fleste lande forsat forskellige typer af rejse- og testcertifikater i forbindelse med rejsen. Det er vigtigt at være godt forberedt, før det er tid til at tage til lufthavnen.

For at gøre rejsen så smidig som mulig, har SAS oprettet en ny, digital tjeneste – SAS Travel Ready Center. I SAS Travel Ready Center kan alt, hvad der skal forberedes, gøres online hjemmefra. På siden ser den rejsende, hvilke restriktioner der gælder for deres destination, den rejsende kan uploade rejsecertifikater og få dem gennemgået og verificeret af SAS.

Den rejsende kan derefter downloade deres boardingkort elektronisk, og når det er tid til at tage til lufthavnen, gå direkte til SASs selvbetjeningsflow. Denne mulighed er i øjeblikket tilgængelig på et udvalg af SAS-destinationer.

SAS destinationer fra København:

 • Aalborg
 • Aarhus
 • Aberdeen
 • Malaga
 • Alicante
 • Amsterdam
 • Stockholm
 • Athen
 • Barcelona
 • Berlin
 • Beirut
 • Bergen
 • Biarritz
 • Bologna
 • Bari
 • Bruxelles
 • Paris
 • Chania
 • Catania
 • Dubrovnik
 • Dublin
 • Düsseldorf
 • Edinburgh
 • New York
 • Færøerne
 • Faro
 • Rom
 • Frankfurt
 • Gdansk
 • Göteborg
 • Geneve
 • Hamburg
 • Washington DC
 • Reykjavik
 • Los Angeles
 • London
 • Lissabon
 • Las Palmas
 • Manchester
 • Milano
 • Montpellier
 • Napoli
 • Nice
 • Olbia
 • Chicago
 • Oslo
 • Palanga
 • Palma de Mallorca
 • Palermo
 • Pisa
 • Pula
 • Shanghai
 • Rhodos
 • San Francisco
 • Thessaloniki
 • Split
 • Stavanger
 • Tivat
 • Trondheim
 • Tokyo
 • Venedig

Posted

in

by