Nu er SAS-ruten til JFK åben

Den nye direkte SAS-rute mellem København og New Yorks JFK-lufthavn er i luften. Dermed flyver SAS til to lufthavne i New York

Af Kenneth Karskov

Torsdag d. 9. februar fløj første SAS-fly til selskabets nye rejsemål i USA: John F. Kennedy International Airport i New York.

Dermed kan du flyve fra København til både ​New Yorks vest- og østside, da SAS fremover vil flyve direkte til begge de to store lufthavne i byen, nemlig Newark (EWR) og JFK.

Til JFK med det lille fly

“Vi er glade for at åbne vores nye rute til JFK. SAS tilbyder allerede et solidt produkt til Newark fra Skandinavien, og vi tror på, at denne tilføjelse af en rute til JFK fra København vil styrke New York-tilbuddet for vores kunder,” siger Anko van der Werff, President & CEO, SAS.

Første flyvning mellem København og New York JFK var med den seneste tilføjelse til SAS-flåden, nemlig en Airbus A321 Long Range. Det er et lille fly i forhold til de store A350 og A330, som SAS normalt flyver til USA med.

På A321LR flyet sidder der tre passagerer på hver side af midtergangen i SAS Go (Economy Class) – nøjagtig som hvis du fløj til Spanien eller Italien med SAS. I alt har A321LR flyet 157 sæder fordelt på 22 SAS Business, 12 SAS Plus og 123 SAS Go-sæder.

Daglige afgange til JFK til sommer

På flyet til USA får du serveret et let måltid mad samt en gratis sodavand. Resten skal du betale for. Du kan læse om oplevelsen af at flyve med SAS på økonomiklassen SAS Go her:

SAS flyver fra København til JFK fem gange om ugen. Det tal stiger til syv ugentlige afgang – en gang dagligt – når sommertrafikprogrammet træder i kraft.

Trafikprogram til og fra JFK:
Vinter 2022: Mandag, torsdag, fredag, lørdag og søndag
CPH-JFK: 18:25 – 21:30
JFK-CPH: 23:00 – 12:55

Sommeren 2023: Dagligt
CPH-JFK: 19:20 – 22:00
JFK-CPH: 23:55 – 13:45

Billede: SAS Airbus A321LR (Foto: Andy Prhat)
Billede: SAS flyver til JFK med Airbus A321LR (Foto: Andy Prhat)

Posted

in

by

Tags: