SAS er Skandinaviens største flyselskab (foto: SAS)

SAS vender tilbage til Afrika

SAS åbner rute til det afrikanske land Marokko i vinteren 2023. Ruten vil gå til badebyen Agadir.

Af Kenneth Karskov

Badebyen Agadir i Marokko vil i den kommende vinter få besøg af SAS-fly fra både København og Stockholm. Med start den 4. november vender SAS tilbage til Afrika med ugentlige fly i vintersæsonen til Agadir.

“Vi er glade for at se, at verden rejser igen, og det er med stor fornøjelse, at vi kan tilbyde nye destinationer i den kommende vinter. Tilføjelsen af smukke Agadir til vores netværk betyder, at vi vil flyve til Afrika igen for første gang i årtier”, siger Erik Westman, EVP & CCO, Network and Revenue management.

Kendt for sin strand

Agadir er kendt for sin lange sandstrand og det varme klima året rundt. Derudover er byen fyldt med spændende seværdigheder, såsom byens gamle befæstning, “Kasbahen“, det autentiske traditionelle marked, “Souk El Had”, og den smukke marina.

Agadir kan også bruges som base for at udforske det omkringliggende område, herunder Atlasbjergene og Souss-Massa Nationalpark. Endelig er byen kendt for sin lækre mad, især fisk og skaldyr, som serveres friskfanget fra Atlanterhavet.

SAS kommer til at flyve til Agadir med Airbus A320 Neo, som er selskabets mest effektive single-aisle-fly med 20% besparelse på brændstof og plads til op til 180 passagerer i 2 klasser – SAS Plus og SAS Go.

Ruten til afgår hver lørdag i vintersæsonen. Der er afrejse fra København til Agadir med fra København SK 2503 kl. 08:35 og ankomst i Agadir kr. 12:20. Returrejsen forlader Agadir om lørdagen som SK 2504 kl. 13:10 og med landing i København kl. 18:55.


Posted

in

by

Tags: