SUN-AIR med ny en rute fra Billund

Det lille danske flyselskab SUN-AIR er klar med sin tredje direkte rute fra Billund. Denne gang går turen Göteborg i Sverige.

Af Kenneth Karskov

SUN-AIR vender tilbage til Göteborg, når det danske flyselskab åbner sin nyeste rute d. 31. maj 2023. SUN-AIR blev hårdt ramt af coronaen og har kun langsomt fået sit ruteprogram på vingerne igen.

Ruten mellem Billund og Göteborg vil blive fløjet tre gange ugentligt på mandage, onsdage og fredage. SUN-AIR vil benytte en af selskabets Dornier 328 Jet på ruten.

“Nu er tiden klar til igen at flyve til Sveriges 2. største by, denne gang fra Billund, hvor vi ser gode muligheder for at genetablere ruten,” siger SUN-AIRs CEO Niels Sundberg.

SUN-AIR har tidligere fløjet fra Aarhus til Göteborg, men indstillede ruten i august 2019. Nu prøver selskabet så at genetablere forbindelsen til Göteborg, men fra Billund Lufthavn.

Hurtigste vej til Göteborg fra Jylland

”Med åbningen af ruten mellem Billund og Göteborg tilbyder vi ikke kun en ny direkte rute men også muligheden for at flyve mellem Billund og Helsinki via Göteborg med Finnair,” siger Jette Nørskov, Commercial Director i SUN-AIR.

“Samtidig bliver det den hurtigste måde at komme fra Jylland til Göteborg med kun 45 minutters flyvetid, og tidstabellen med en morgenafgang fra Billund og en aftenafgang fra Göteborg giver gode muligheder for fuld udnyttelse af dagen” forklarer hun.

SUN-AIRs to øvrige ruter går fra Billund til London City samt fra Billund til Manchester.

SUN-AIR er en British Airways franchisepartner og flyver derfor med British Airways stående på flyet og med det britiske flyselskabs bemaling. Ombord er alt er inkluderet, lige fra måltider tilpasset rejsetidspunktet til dagens avis samt gratis drikkevarer.


Posted

in

by