7 nye ruter fra Danmark åbner i disse dage

I løbet af de næste par dage åbner Norwegian syv nye destinationer fra København og Aalborg. Dermed kommer flyselskabet op på 67 destinationer fra Danmark i løbet af sommerperioden.

Af Kenneth Karskov

I denne uge kan passagerer fra København og Aalborg gå ombord på flyet til syv nye Norwegian destinationer. De nye ruter fra København går til Bologna, Porto, Bordeaux, Manchester, Palermo og Napoli.

Samlet set øges kapaciteten med cirka 450.000 sæder i Københavns Lufthavn i sommersæsonen 2023. Fra Aalborg åbner en ny rute til Barcelona.

”Vi er glade for at kunne byde passagererne velkommen om bord på vores fly til de nye, spændende destinationer. Efterspørgslen fra de danske rejsende har været meget tilfredsstillende, og det er tydeligt at se, at mange danskere har set frem til at rejse sydpå til sommer,” siger Magnus Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

67 danske sommerruter

I alt kan Norwegian præsentere 67 danske sommerruter. Fra Aalborg flyver Norwegian, udover den nye rute til Barcelona, også til Alicante, Malaga og Mallorca. Via Københavns Lufthavn har nordjyske rejsende et endnu større rutenet.

Den 31. oktober åbner Norwegian yderligere en rute mellem Aalborg og Tenerife, som flyves på tirsdage. I alt tilbyder Norwegian i årets sommerprogram over 300 ruter til 110 destinationer.

Selvom Norwegian således er et mindre flyselskab end før corona-pandemien, hvor de også fløj langdistanceruter til USA og Asien, så er der stadig god liv i lavprisselskabet med den karakteristiske røde næse på flyene.

Nye ruter fra Københavns i sommerprogrammet 2023

Start 22 juni
København – Bologna (BLQ) to gange ugentligt (torsdag og søndag)
København – Porto (OPO) to gange ugentligt (fredag og søndag)

Start 23 juni
København – Bordeaux (BOD) to gange ugentligt (mandag og fredag) – kun i højsæsonen
København – Manchester (MAN) tre gange ugentligt (mandag, fredag og søndag)
København – Palermo (PMO) to gange ugentligt (mandag og fredag)

Start 24 juni
København – Napoli (NAP) to gange ugentligt (onsdag og lørdag)

Tidligere i juni åbnede Norwegian følgende ruter:
København – Madrid (MAD) to gange ugentligt (torsdag og søndag)
København – Pula (PUY) to gange ugentligt (onsdag og lørdag)

Ny rute fra Aalborg
Fra 24. juni flyver Norwegian til Barcelona (BCN) to gange ugentligt (onsdag og lørdag)


Posted

in

by