Boeing 777-200 fra Singapore Airlines (foto: Singapore Airlines)

Her er verdens bedste flyselskab i 2023

Singapore Airlines er kåret som ’Verdens bedste flyselskab’ i 2023 ved Skytrax World Airline Awards.

Af Kenneth Karskov

Verdens bedste flyselskab hedder Singapore Airlines. Det blev afsløret ved 2023 Skytrax World Airline Awards, som er den uofficielle “Oscar”-ceremoni for flyselskaber.

Det er femte gang, at Singapore Airlines løber med den fornemme titel. I år sker det foran Qatar Airways på 2. pladsen, ANA All Nippon fra Japan på 3. pladsen og Emirates på 4. pladsen.

20 millioner rejsende har stemt

Udover at vinde hovedkategorien som årets bedste flyselskaber, så fik Singapore Airlines også topplacering i tre yderligere kategorier: ’Bedste First Class flyselskab’, ’Bedste First Class Comfort Amenities’ og ’Bedste flyselskab i Asien’.

Datterselskabet Scoot blev samtidig kåret som ’Bedste langdistance lavprisflyselskab’ og indtager desuden andenpladsen i kategorien ’Verdens bedste lavprisflyselskab’.
 
Skytrax Awards er baseret på bedømmelser fra mere end 20 millioner rejsende. De mange rejsende repræsenterer mere end 100 forskellige nationaliteter, og de har bedømt godt 325 flyselskaber i perioden fra september 2022 til maj 2023. 

“Ydmyge og stolte”

”Vi er både ydmyge og stolte over at blive tildelt titlen ’Verdens Bedste flyselskab’ af Skytrax. Prisen bekræfter vores position som det foretrukne flyselskab blandt rejsende, også i Norden, og det ansporer os til fortsat at servicere vores passagerer på højeste niveau. Vi fortsætter med at innovere og investere i produkter og tjenester, der sikrer vores kunder en rejseoplevelse i verdensklasse,” lyder det fra Muhammad Raimi, der er General Manager for Singapore Airlines Nordics.
 
Edward Plaisted, CEO i Skytrax, udtaler: ”Det er en fabelagtig præstation for Singapore Airlines at opnå denne titel som verdens bedste flyselskab 2023. Singapore Airlines opnåede dertil topresultater i mange andre kategorier, hvor højdepunktet er anerkendelsen af deres First Class som verdens bedste. Vi ønsker Singapore Airlines tillykke, og håber det er en kilde til stolthed og tilfredshed for både selskabets ledelse og personale.”

Verdens bedste Top 10 i 2023

  1. Singapore Airliens
  2. Qatar Airways
  3. ANA All Nippon
  4. Emirates
  5. Japan Airlines
  6. Turkish Airlines
  7. Air France
  8. Cathay Pacific (Hongkong)
  9. Eva Air (Taiwan)
  10. Korean Air

Kilde: The World’s Best Airlines of 2023


Posted

in

by