Her er Københavns nyeste rooftop-bar


På toppen af “Ørkenfortet” på Christianshavn er Københavns nye tagterrasse åbnet. Her kan du nyde kombinationen af lækre cocktails og den mest vidunderlige udsigt.

Af Kenneth Karskov

På toppen af det 5-stjernede hotel NH Collection Copenhagen er Københavns nyeste rooftop-bar åbnet. Navnet er “ROOF – Bar & Lounge”.

Med en placering på første parket ud til vandet på Christianshavn, kan københavnere, turister og hotellets gæster nu nyde både signaturcocktails, lækre anretninger og en helt ekstraordinær udsigt over byen, havnen og Øresund

København for dine fødder

For på ROOF ligger hele København for dine fødder. Ved første skridt ud af elevatoren på 8. sal, kan gæsterne opleve et spetakulært udsyn over hele byen.

Øjnene vil hurtigt finde vej til byens mange varetegn, som Børsen, Christianborg, Vor Frelser Kirke, Den Sorte Diamant, Marmorkirken og Øresundsbroen.

”Hos NH Collection Copenhagen har vi glædet os til at kunne byde københavnere og turister velkommen til ROOF – Bar & Lounge. Vi er stolte af at have skabt en unik rooftop på Christianshavn, og det bliver spændende at følge, hvordan ROOF kan bidrage positivt til bylivet og atmosfæren i området og også på det københavnske hotelmarked,” fortæller Anders Duelund, General Manager for NH Collection Copenhagen.

Både inde og ude

Der er både loungeområder ude på terrassen under de store parrasoller med plads til 100 gæster, hvor varmelamper kan tændes, så aftenen kan forlænges, samt pladser inde i den overdækkede bar med plads til 35 gæster.

ROOF har åbent hver dag fra kl. 12 til frokost, hvor menuen byder på smørrebrød, salater og mange andre delikatesser. Fra sen eftermiddag og indtil køkkenet lukker tilbydes et lækkert ’snack, nibbles & bites’-koncept.

Et godt tip er at bestille bord. Det er kun få af Københavns tagterrasser, som giver mulighed for at bestille bord, så dette kan være nyttigt at vide. Se mere på www.roofcph.com.


Posted

in

, ,

by

Tags: