Den berømte "Singapore Girl" i flyselskabets traditionelle uniform (foto: Singapore Airlines)

Singapore Airlines igen dagligt til København

Singapore Airlines skruer op for forbindelsen mellem København og Singapore. Selskabet vil atter flyver dagligt til Danmark fra sommeren 2024

Af Kenneth Karskov

Singapore AIrlines udvider servicen fra København samt fra flere andre destinationer fra sommersæsonen 2024. Fra den 1. juli 2024 øger selskabet frekvensen mellem København og Singapore fra fem til syv ugentlige afgange.

”Med den markante stigning, imødekommer vi den voksende efterspørgsel fra de nordiske rejsende og understreger vores dedikation til markedet,” siger Muhammad Raimi, der er General Manager for Singapore Airlines i Norden.

Singapore Airlines har fløjet til København i 46 år, og fremover bliver det igen med daglige afgange til og fra Sydøstasien. Når selskabet går fra 5 til 7 ugentlige afgange svarer det til en stigning på 40%.

40% stigning

I Københavns Lufthavn er der ligeledes glæde over Singapore Airlines’ øgede frekvens mellem København og Singapore:

”Vi er utrolig glade for, at Singapore Airlines øger til daglige afgange her fra København og tilføjer yderligere to ugentlige flyvninger med deres mest brændstofeffektive fly, A350-900,” siger Thomas Woldbye, administrerende direktør for Københavns Lufthavn.

“De ekstra flyvninger fra dette verdensklasseflyselskab vil både øge og forbedre forbindelserne for danskerne til Sydøstasien samt levere gode forbindelser fra hele Asien og Australien for rejsende, der ønsker at besøge vores fantastiske by, København,” udtaler lufthavnsdirektøren.

Singapore Airlines Airbus A350 (foto: Singapore Airlines)
Billede: Singapore Airlines Airbus A350 (foto: Singapore Airlines)

Posted

in

by