TC-MKG er et af de nye fly i Corendon Airlines flåden (foto: Corendon Airlines)

Spritnye fly til charterselskab

Der kommer nye fly i flåden hos flyselskabet Corendon Airlines, der flyver charter fra både København og Billund.

Af Kenneth Karskov

Ferieflyselskabet Corendon Airlines fortsætter med at forny sin flåde. Danske ferierejsende kender selskabet fra charterture til Grækenland og Tyrkiet.

Corendon Airlines går ind i sin 19. sæson med 37 fly i flåden, som alle er af typen Boeing 737. Nu tilføjer selskabet i alt syv spritnye Boeing 737-8 fly.

TC-MKG er et af de nye Boeing 737-8 fly, som er fremstillet på Boeings Renton-fabrik i USA. Det er modtaget direkte fra leveringscentret i Seattle, og netop indlemmet som det yngste medlem af Corendon Airlines flåden.

Lavere CO2-udledning 

De nye fly har mange fordele. De er mere støjsvage, bruger 15% mindre brændstof og har en lavere CO2-udledning. Hver gang et gammel fly bliver udskiftet har det således en positiv indvirkning.

Corendon Airlines flyver fra både København og Billund med glade feriegæster. De fleste ombord er på vej på charterferie, men enkelte billetter sælges dog også individuelt. Det sker via internettes online rejsebureauer.

Corendon Airlines flyver fra Danmark til to græske destinationer, i form af Rhodos (RHO) og Heraklion (HER) på Kreta, samt tre tyrkiske rejsemål, nemlig Gazipaşa (GZP) ved Alanya, Dalaman (DLM) samt Antalya (AYT).

6 millioner flyver med Corendon

Corendon Airlines har etableret sig i flere europæiske lande. Udover Danmark flyver selskabet også med feriehungrende gæster fra bl.a. Storbritannien, Holland, Belgien, Tyskland, Østrig og. Polen.

Sammenlagt har Corendon Airlines afgange fra 165 lufthavne i 65 lander. Forventningen er, at selskabet vil transportere over seks millioner passagerer i 2023.

Billede: Et af de nye fly i flåden hos charterselskabet Corendon Airlines (foto: Corendon Airlines)

Posted

in

by