Billede: En Boeing 777-300ER fra Emiraets fotograferet d. 17. august August 2015 fra Wolfe Air Aviation's Lear 25B (foto: Emirates)

Emirates forventer 1 mio rejsende i december – mange af dem er danskere

Ruten mellem København og Dubai er særdeles populær omkring jul og i vinterferien. Hvis du vælger at rejse med Emirates i december, vil du blive budt velkommen med traditionelle julelækkerier.

I perioden omkring jul, nytår og vinterferien oplever luftfartsselskabet Emirates altid en travl sæson – også i Danmark, hvor mange søger mod varmere himmelstrøg. Allerede nu er antallet af reservationer på flyselskabets ruter fra København til Dubai og videre ud i verden markant højere end samme periode sidste år. 

“Der er stadig ledige pladser frem til jul, men fra 1. juledag og frem til starten af januar er der ved at være udsolgt, og tendensen med fyldte fly fortsætter ind i februar og selvfølgelig især i forbindelse med vinterferien i uge 7”, siger Emirates danske landechef, Morten Balk

“Danskerne rejser igen i år væk fra kulden. De populære destinationer Dubai, Thailand, Bali, Mauritius og Vietnam har fået selskab af Sydafrika og Australien”, fortsætter han.

Billede: Der er julestemning hos flyselskabet Emirates (foto: Emirates)

En duft af jul i Emirates’ lounges

De fjerne rejsemål giver et stop-over i Dubai lufthavn, og svinger man forbi en af Emirates’ mange lounge-områder, dufter der allerede brunt og brændt fra de mange juleinspirerede retter, snacks og varme drikke.

I First og Business Class Lounge byder køkkenet på stegt kalkunbryst med tranebærsauce, sukkerglaserede kastanjer, rosenkål og lækre nye kartofler.

I Business Class Lounge serveres der endda også julemiddag – her kombineret med fristende desserter som kirsebærconfit, julekage, ingefærkrydret pære/chokoladepralinékage og en syrlig og forfriskende tranebærsorbet.

Er julemenuen ikke helt nok til at stille sulten, så kan man justere med æblekage og honningkageis eller få en varm honningkagelatte, en karamel/nøddemokka eller cocktails og mocktails af Emirates’ egne mixologer.

Billede: Det dufter af jul hos flyselskabet Emirates (foto: Emirates)

Julen fortsætter ombord

Det er selvfølgelig ikke kun på landjorden, at Emirates markerer julen. I hele december måned serverer Emirates traditionen tro juleinspirerede måltider og snacks i alle kabiner på relevante ruter.

Business- og Premium Economy Class-passagerer kan vælge juleretter såsom citronmarinerede kongerejer eller en skandinavisk inspireret gravadlaks med ingefær, kandiseret appelsin og Sevruga-caviar.

Hovedretten består af stegt kalkun med skysauce, glaserede kastanjer, braiseret rødkål, ristet græskar, dampede rosenkål og cremet kartoffelgratin.

Dessertkortet omfatter julepudding med crème anglaise, hvid chokoladekage med hindbærcurd eller en krydret tranebærkage.

Rejsende på Economy Class bydes ligeledes på en julemenu med stegt kalkun eller kyllingeroulade med kastanjefyld, ristede kartofler med persille og sæsonens grøntsager, efterfulgt af en overdådig frugtkage med appelsinsauce.

39 nye julefilm til rejsen

Julen er fyldt med traditioner – og blandt dem hører en række klassiske julefilm, mange bare skal se for at den rette julestemning kan indfinde sig.

Emirates har fundet hele 39 julefilm frem, og de ligger klar på den populære ice-platform – Emirates’ prisvindende underholdningssystem ombord.

Blandt årets nyheder er How to Ruin the HolidaysChristmas with the Campbells og Mistletoe Ranch samt klassikere som Last ChristmasThe HolidayElfPolarekspressen og endda Rudolf med den røde tud fra 1964.

Er der stadig rejsetid, der skal udfyldes, så er der også et udvalg af 19 julespecials og -shows, herunder The Office Christmas SpecialMariah Carey: Merry Christmas to All!Dolly Parton’s Mountain Magic Christmas og til bagedyst-fans: The Great Christmas Bake Off.

De yngste er der selvfølgelig også tænkt på med hits som How To Train Your Dragon: Homecoming, Merry Madagascar, Kung Fu Panda Holiday og The Doc McStuffins Christmas Special.

Skal der jul i ørerne undervejs, så er der 26 album med julemusik fra kunstnere som Ariana Grande, Andrea Bocelli, Michael Bublé, Sia, Frank Sinatra, Elvis Presley, Ella Fitzgerald og mange, mange flere.

Billede: Emirates Airbus 380 (foto: Emirates)

Posted

in

by

Tags: