SAS personale i uniform (foto: SAS)

SAS: Her er danskernes Top 5 vinterfavoritter

Danskerne elsker storbyrejser, skiferie og varme destinationer denne vinter, konkluderer SAS. Flyselskabet deler deres Top 5 over mest populære destinationer denne vinter.

SAS oplever i øjeblikket stor efterspørgsel til London, Malaga og Miami. London er fortsat den mest populære destination, også for nordmændene og svenskerne.

Svenske skidestinationer tiltrækker et stadigt voksende publikum, hvilket har resulteret i at SAS har øget kapaciteten mellem Stockholm og Östersund, samt frekvensen mellem Stockholm og Kiruna.

Til vinter begynder SAS at flyve fra København til Östersund allerede inden jul og fortsætter med at flyve en-til-to gange om ugen, frem til efter vinterferien.

Sälen-Trysil (foto: SAS)
Billede: SAS flyver fra Danmark til Scandinavian Mountains Airport ved Sälen-Trysil (foto: SAS)

Storby, ski og sol

De norske fjelde er også populære og SAS øger derfor antallet af afgange til Tromsø fra både Stockholm og København.

SAS flyver også fra København og Aalborg til Scandinavian Mountains Airport, som ligger tæt på både skidestinationerne Sälen og Trysil.

Alperne er også en favorit og fortsætter med at tiltrække danskerne om vinteren. SAS øger derfor kapaciteten til skidestinationer som Genève, Zürich, Salzburg og Torino.

For at imødekomme skandinavernes rejselyst har SAS også åbnet nye ruter til Bangkok fra København, Agadir fra København og Stockholm samt genoptaget ruten til Miami fra både København og Stockholm denne vintersæson.

Billede: Thailand er altid populært blandt danske rejsende i vintermånederne (foto: Six Senses)

Stor rejselyst fra Danmark

“Rejselysten fortsætter med at være stærk fra Danmark, og vi stræber efter hurtigt at tilpasse os ved at øge kapaciteten til allerede populære destinationer, så som Paris, Rom, Berlin og London, samtidig med at vi åbner nye ruter for at styrke vores tilbud og forhåbentlig skabe nye favoritter for vores kunder,” forklarer Erik Westman, Chief Revenue Officer hos SAS.

Når det gælder bookingstatus for foråret, forventes Malaga, Rom, Athen og New York blandt andet at toppe listen over de mest populære destinationer.

SAS udvider kapaciteten til flere populære storbyer for weekendrejser, men også til golfdestinationer som Palma, Alicante og Malaga.

I løbet af vinteren vil SAS også tilbyde direkte fly fra København til Salzburg, Torino og Venedig.

Billede: New York er på listen over danskernes mest populære rejsemål – også om vinteren (foto: Kenneth Karskov)

SAS: Danskernes Top 5

Danskernes top 5 destinationer denne vinter:
1. London
2. New York
3. Malaga
4. Milano
5. Genève


Posted

in

by

Tags: