Et Embraer 195 fly fra KLM Cityhopper gør klar til afgang (foto: KLM)

Status match hos KLM for danskere

Air France og KLM’s loyalitetsprogram Flying Blue, lancerer eksklusiv status match i Danmark. 

Af Kenneth Karskov

Frem til slutningen af juni kan du ansøge om Flying Blue-statusmatch. Tilbuddet gælder frequent flyers med status i Danmark.

Hvis du fx. har guld-status hos Lufthansa Miles & More eller Singapore Airlines Krisflyer program, kan du nu få et Air France/KLM guldkort uden at have fløjet en eneste strækning med hverken KLM eller Air France.

Du kan altså opgradere til Flying Blue Silver, Gold eller Platinum status og nyde unikke elitefordele i 12 måneder, hvis du har et tilsvarende niveau hos et andet flyselskab.

Fordelene inkluderer accelererede optjeningsrater, prioriteret check-in og boarding, gratis valg af sæde og meget mere. 

Genvej til Sky Team alliancen

Air France og KLM er medlemmer af flyalliancen Sky Team.

“Fra den 1. september ser vi også frem til at byde SAS velkommen i SkyTeam”, siger Tom Verbugt, General Manager Air France og KLM, Nordeuropa. 

Flying Blue er Air France-KLM Groups loyalitetsprogram. Det har 20 millioner medlemmer verden over. Et Flying Blue-status match inkluderer adgang til SkyTeam Lounges for Gold- og Platinum-medlemmer.

“Vi er meget glade for at kunne tilbyde danske frequent flyers muligheden for at slutte sig til Flying Blue og drage fordel af denne status match gældende indtil slutningen af juni,” udtaler Tom Verbugt.

Ansøg om status match her

“Dette er den første status match af sin art, så hvis du vil prøve et andet bonusprogram, er nu det rigtige tidspunkt og lige i tide til sommerferien,” siger den nordiske flydirektør.

Du kan ansøge om Status Match her: flyingblue.statusmatch.com.

Bemærk at denne kampagne IKKE gælder for SAS Eurobonus medlemmer.

Her vil du efter godkendelse blive opgraderet med det samme. Kunder, der ikke er eksisterende Flying Blue-medlemmer, kan melde sig ind i programmet på Flying Blues hjemmeside og derefter vende tilbage for at fuldføre ansøgningen. 

Billede: Air France fly i Københavns Lufthavn (foto: Kenneth Karskov)

Posted

in

by