RSS

BREAKING NEWS

Emirates gør klar til A380 nummer 100

Af Kenneth Karskov // Verdens største operatør af dobbeltdækkerflyet A380 gør klar til at modtage fly nummer 100. Det sker fredag den 3. november 2017. Over 80 millioner passagerer har siddet på en af Emirates snart hundrede eksemplarer af verdens største …

Godt nyt for dansk turisme: Kinesisk flyselskab til København

Af Kenneth Karskov // Københavns Lufthavn kan se frem til at kunne tilføje et kinesisk flyselskab til porteføljen fra næste forår. Kina er et af verdens største markeder fra flytrafik, og den danske turistbranche higer efter flere kinesiske turister til la…

Indisk fly-topchef: Norden er interessant, men...

Af Kenneth Karskov // “Vi kan sagtens forestille os flere destinationer i Europa”, siger Guarang Shetty, en af de to øverstplacerede i det ambitiøse indiske flyselskab Jet Airways, til Flybranchen.dk. Jet Airways er Indiens næststørste flyselskab, kun over…

  • 1
  • 2
  • 3

Se de bedste spisesteder i USA’s lufthavne

Af Kenneth Karskov

Lufthavne og flyveture kan være oplevelser fulde af dårlig mad. Det gælder lige fra mistænkelig mad på flyet til helt vanvittigt prissatte mad og drikkevarer på landjorden.

Det er sjældent at flyrejser er rene gourmetoplevelser – omend der naturligvis findes undtagelser – men så meget desto mere interessant forekommer artiklen fra CNN omkring ‘Best eats at 20 busiest U.S. airports‘. I artiklen kan du finde tips til de bedste madsteder i USA tyve største lufthavne.

God mad i amerikanske lufthavne

I Fort Lauderdale International (FLL) – som fra efteråret får en direkte rute fra København, når Norwegian åbner deres første langrute fra Danmark – skal du kigge forbi Food Network Kitchen. Her kan du både sætte dig ned og spise, men også tage lidt god mad med på farten.

Når SAS åbner direkte rute fra København til San Fransisco International (SFO), så bliver der mulighed for at besøge Cat Cora’s Kitchen ved Gate 55, der serverer en forfinet udgave af ‘comfort food’ med økologiske ingredienser.

Sidst, men ikke mindst, lyder opfordring til Honolulus lufthavn på Hawaii som følger: ‘Spis hjemmefra…’

Du kan se hele CNN’s liste med bedste restauranter i USA’s 20 største lufthavne her: Best eats at 20 busiest U.S. airports