RSS

BREAKING NEWS

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

Fra i dag: Større morgenfly til København

Af Kenneth Karskov // Nu kommer der endelig flere sæder på eftertragtede morgenafgang ud af Midtjylland. Flyselskabet DAT har i den seneste tid haft så gode bookingtal på eftertragtede afgange om morgenen fra Midtjyllands Lufthavn til København, så selskabet …

  • 1
  • 2
  • 3

Se de bedste spisesteder i USA’s lufthavne

Af Kenneth Karskov

Lufthavne og flyveture kan være oplevelser fulde af dårlig mad. Det gælder lige fra mistænkelig mad på flyet til helt vanvittigt prissatte mad og drikkevarer på landjorden.

Det er sjældent at flyrejser er rene gourmetoplevelser – omend der naturligvis findes undtagelser – men så meget desto mere interessant forekommer artiklen fra CNN omkring ‘Best eats at 20 busiest U.S. airports‘. I artiklen kan du finde tips til de bedste madsteder i USA tyve største lufthavne.

God mad i amerikanske lufthavne

I Fort Lauderdale International (FLL) – som fra efteråret får en direkte rute fra København, når Norwegian åbner deres første langrute fra Danmark – skal du kigge forbi Food Network Kitchen. Her kan du både sætte dig ned og spise, men også tage lidt god mad med på farten.

Når SAS åbner direkte rute fra København til San Fransisco International (SFO), så bliver der mulighed for at besøge Cat Cora’s Kitchen ved Gate 55, der serverer en forfinet udgave af ‘comfort food’ med økologiske ingredienser.

Sidst, men ikke mindst, lyder opfordring til Honolulus lufthavn på Hawaii som følger: ‘Spis hjemmefra…’

Du kan se hele CNN’s liste med bedste restauranter i USA’s 20 største lufthavne her: Best eats at 20 busiest U.S. airports