RSS

BREAKING NEWS

Islandsk flyselskab er et flyvende teater

Af Kenneth Karskov // Icelandair kan i år fejre 80 års fødselsdag, og det fejrer flyselskabet med en række anderledes initiativer. Flyselskabet har således fået en britisk teatergruppe til at undervise kabinepersonalet i performanceteater. Formålet er, at …

Flyselskab hædrer dansk EM-triumf

Af Kenneth Karskov // Det er i dag 25 år siden, at det danske fodboldlandshold slog Tyskland i EM-finalen, og dermed skrev dansk historie. Den begivenhed hædrer lavprisselskabet Norwegian nu. Flyselskabet offentliggør i dag, at nyeste “halehelt” - som er N…

Qatar Airways vil købe bid af American Airlines

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways vil købe sig ind i oneworld-partneren American Airlines. Det har selskabet netop offentliggjort i en pressemeddelelse. Qatar Airways sigter i første omgang på at købe op til 4,75% af aktierne i det amerikanske flyselskab…

  • 1
  • 2
  • 3

Se de bedste spisesteder i USA’s lufthavne

Af Kenneth Karskov

Lufthavne og flyveture kan være oplevelser fulde af dårlig mad. Det gælder lige fra mistænkelig mad på flyet til helt vanvittigt prissatte mad og drikkevarer på landjorden.

Det er sjældent at flyrejser er rene gourmetoplevelser – omend der naturligvis findes undtagelser – men så meget desto mere interessant forekommer artiklen fra CNN omkring ‘Best eats at 20 busiest U.S. airports‘. I artiklen kan du finde tips til de bedste madsteder i USA tyve største lufthavne.

God mad i amerikanske lufthavne

I Fort Lauderdale International (FLL) – som fra efteråret får en direkte rute fra København, når Norwegian åbner deres første langrute fra Danmark – skal du kigge forbi Food Network Kitchen. Her kan du både sætte dig ned og spise, men også tage lidt god mad med på farten.

Når SAS åbner direkte rute fra København til San Fransisco International (SFO), så bliver der mulighed for at besøge Cat Cora’s Kitchen ved Gate 55, der serverer en forfinet udgave af ‘comfort food’ med økologiske ingredienser.

Sidst, men ikke mindst, lyder opfordring til Honolulus lufthavn på Hawaii som følger: ‘Spis hjemmefra…’

Du kan se hele CNN’s liste med bedste restauranter i USA’s 20 største lufthavne her: Best eats at 20 busiest U.S. airports