RSS

BREAKING NEWS

SAS åbner Hongkong-København

Af Kenneth Karskov // Det er lidt af en overraskelse, at SAS vælger at flytte Hongkong-ruten fra Stockholm til København i forbindelsen med vinterprogrammet 2018. Det betyder, at København fra d. 28. oktober vil få fem ugentlige afgange til Hongkong med SAS. …

Flyv CO2-neutralt til Folkemødet

Af Kenneth Karskov // Når det årlige Folkemøde i dag starter på Bornholm, så er det samlingssted for beslutningstagere, lobbyister, brancheorganisationer og alle andre som er interesseret i samfundsforhold. Blandt disse passagerer findes også en række menn…

Nu kommer ENDNU en rute til Jordan

Af Kenneth Karskov // Først åbnede Norwegian en rute til hovedstaden Amman i Jordan, så kom Royal Jordanian med en rute til samme destination, og nu annoncerer Norwegian så en rute til den jordanske badeby Aqaba. "Aqaba er en spændende udvidelse af vores J…

  • 1
  • 2
  • 3

Se de bedste spisesteder i USA’s lufthavne

Af Kenneth Karskov

Lufthavne og flyveture kan være oplevelser fulde af dårlig mad. Det gælder lige fra mistænkelig mad på flyet til helt vanvittigt prissatte mad og drikkevarer på landjorden.

Det er sjældent at flyrejser er rene gourmetoplevelser – omend der naturligvis findes undtagelser – men så meget desto mere interessant forekommer artiklen fra CNN omkring ‘Best eats at 20 busiest U.S. airports‘. I artiklen kan du finde tips til de bedste madsteder i USA tyve største lufthavne.

God mad i amerikanske lufthavne

I Fort Lauderdale International (FLL) – som fra efteråret får en direkte rute fra København, når Norwegian åbner deres første langrute fra Danmark – skal du kigge forbi Food Network Kitchen. Her kan du både sætte dig ned og spise, men også tage lidt god mad med på farten.

Når SAS åbner direkte rute fra København til San Fransisco International (SFO), så bliver der mulighed for at besøge Cat Cora’s Kitchen ved Gate 55, der serverer en forfinet udgave af ‘comfort food’ med økologiske ingredienser.

Sidst, men ikke mindst, lyder opfordring til Honolulus lufthavn på Hawaii som følger: ‘Spis hjemmefra…’

Du kan se hele CNN’s liste med bedste restauranter i USA’s 20 største lufthavne her: Best eats at 20 busiest U.S. airports